Make your day different

Logo Cover

Boja kose koja pristaje svima: Već su je isfurale Ella Dvornik i Kim Kardashian, zašto ne biste i Vi?

Razmišljate li o promjeni boje kose, a ne znate koja bi vam boja najbolje stajala, promislite malo o prijedlogu gurice za njegu kosu koja tvrdi da, osim što je jako popularna, ledeno plava nijansa stvarno dobro stoji baš svima. Već bi sada iz rukava mogle izvući mnoge slavne dame koje su ledeno plavom kosom već šarmirale društvenu kremu – od Kim Kardashian do Elle Dvornik pa ukoliko ramišljate o novom looku, znajte da bi ova boja i vama savršeno  pristajala….

 

Američka gurica za kosu Samantha Cusick odala je ekipi Cosmopolitana jednu boju za kosu koja navodno dobro stoji baš svima. Malo smo promislile o tome, prelistali mnošto fotografija i doista, čini se da ledeno plava nijansa stvarno stoji dobro baš svima.  Ovaj hairstyle trend su objeručke prihvatile naše poznate blogerice poput Elle Dvornik kao i reality zvijezda Kim Kardashian, pa zašto ne biste i vi?

 

@elladvornik
@kimkardashian

 

Barem tako tvrdi Cusick, no isto kao što kaže da je boja toliko zahvalna jer se može isfurati u puno različitih nijansi da još bolje stoji svakom tenom. U malo bjelijem, sivijem ili srebrnom tonu ili lagano toniranom s plavom ili ljubičastom nijansom.

Uostalom, donosimo vam i galeriju pa pogledajte i sami.

@pricyllapedrosa
@vivalablonde
@vivalablonde
@reflexhairdesign

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci