Make your day different

Logo Cover

Blake Lively svijet oduševila nevjerojatnom figurom, a njen osobni trener Don Saladino otkriva tajnu isklesanih trbušnjaka i nakon rođenja troje djece…

Nedugo nakon što je zaludila javnost svojom fantastičnom figurom pojavivši se u trodijelnom kompletiću na njujorkškom Tjednu mode, američka glumica Blake Lively otkrila je tko se krije iza njezinih isklesanih trbušnjaka i nakon troje djece. Njezin najjači adut je Don Saladino, osobni trener pod čijim budnim okom treniraju mnoge zvijezde poput njezinog supruga Ryana Reynoldsa, Cindy Crawford i Scarlett Johansson.

Američki fitness trener Don Saladino, zaslužan za besprijekorne figure mnogih holivudskih lica, uključujući i 34 – godišnju suprugu Ryana Reynoldsa, podijelio je trikove koji se kriju iza vitke linije kojom je Blake Lively nedavno izazvala ogromnu pažnju.

‘Samo zato što je slavna osoba ne znači da su joj tkivo, mišići ili kosti drugačiji. Uz to je mama tri djevojčice, no Blake je vrlo dosljedna’, izjavio je trener za E!online te nadodao da je zvijezda serije ‘Tračerica’ jedna od rijetkih koja ne preskače trening.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Unatoč tome što je rodila troje djece i ima dana kad zbog Jamesa, Inez ili Betty atraktivna glumica ne spava dovoljno, vježbati se uvijek mora.

Želite li izgledati kao ona, trener Don Saladino naglašava da tu nema mjesta za alkohol koji je krcat nepotrebnim kalorijama i šećerom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Osim nepreskakanja treninga, trener junakinje filma ‘Čarobne hlače’, objašnjava da je važno imati na umu ostvariv cilj.

‘Nemojte se osjećati kao da morate ustati s kauča i na treningu postaviti svjetski rekord. Jer ako je to cilj, nećete biti uspješni,’ objasnio je Don Saladino.

Što se tiče plana treninga same Blake Lively, njezin trener otkrio je da je princip vježbanja trenirati kvalitetnije, ne duže. Njezin cilj je kretati se i vježbati svaki dan, u skladu sa svojim osjećajima i fizičkim stanjem tog dana. Objašnjava, između ostalog, kako cilj u teretani nije znojenje već da je fokus na snazi i pokretljivosti.

@blake.liively

‘Ljudi ne žele razmišljati o ovome, ali svi mi starimo, zar ne? Kako starimo, slabiji smo, gustoća kostiju se smanjuje, mišići će se opustiti i stanjiti, a oni su baš oklop za tijelo. Zato vježbanje, osim svakodnevnog, treba biti prilagođeno svakom ponaosob. Pritom treba pratiti reakcije tijela,’ kaže holivudski trener.

@donsaladino

Mnogi fitness stručnjaci često naglašavaju da je trening samo 20 posto, a prehrana 80 posto ukupnog rezultata. S time se složio i Don Saladino koji je objasnio da su svi nutrijenti jednako važni za ljudski organizam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DON SALADINO (@donsaladino)

‘To nije dijeta, to je prehrana. To je osiguravanje da hrana koju jedete bude moćna, od kvalitetnih sastojaka, čak i kad jedete desert. Ne izbacujte masti s jelovnika. Razmislite o maslinovom ulju, ulju avokada, orašastim plodovima i ulju sjemenki, izvor energije koji pomažu pri održavanju optimalne razine šećera u krvi.’

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci