Make your day different

Logo Cover

Blake Lively nosi se s nemjerljivim gubitkom! Zauvijek ju je napustio voljeni član obitelji koji joj je bio najveća podrška na putu do slave

Proslavljena glumica Blake Lively proživljava neke od najtežih životnih trenutaka. Naime, prošlog tjedna njezin otac Ernie Lively, koji je punih pet desetljeća glumio i radio u Hollywoodu, preminuo je u dobi od 74 godine od posljedica problema sa srcem. Cijenjeni filmaš iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Elaine, kći poznatu po ulozi u seriji ‘Tračerica’ i još četvero djece koja su krenula njegovim stopama te nekoliko unučadi…

Popularna glumica Blake Lively nosi se s nemjerljivim gubitkom. Prije tjedan dana zauvijek ju je napustio njezin otac Ernie Lively, slavni filmaš koji je 45 godina glumio i radio u Hollywoodu i ostavio značaj trag na filmskoj sceni.

Kako piše Deadline, voljeni član obitelji 33-godišnje junakinje filma ‘Čarobne hlače’ preminuo je u dobi od 74 godine, a kao uzrok smrti navedeni su problemi sa srcem.

@blakeelivelybrasil

Problemi sa srcem javili su mu se još 2013. godine, kada je podvrgnut i operaciji zahvaljujući kojoj je postao prvi čovjek koji je imao prilike iskusiti takvu vrstu terapije.

Riječ je o operativnom zahvatu koji uključuje ubrizgavanje njegovih vlastitih matičnih stanica u srce s ciljem oporavka oštećenih mišića i arterija.

 
@blakelively.fansite

Tijekom pet desetljeća duge karijere holivudski glumac pojavio se u mnogim poznatim serijama i filmovima, kao što su ‘The Dukes of Hazzard’, ‘Murder, She Wrote’ i kultni Seinfeld.

Prije negoli je postao glumac, Ernie Lively bio je profesor engleskog jezika i književnosti, ali i kapetan u američkim marincima, te je čak sudjelovao u Vijetnamskom ratu.

@blakelivelybrazil

Usto, radio je kao glumački mentor, a pomogao je stvoriti karijeru slavnim glumcima i glumicama kao što su Alyson Hannigan, Brittany Murphy, Scott Grimes i drugi.

Cijenjeni filmaš iza sebe je ostavio suprugu Elaine, menadžericu kojoj se prije 41 godinu zavjetovao na vječnu ljubav, njihovo petero djece – 33-godišnju kći Blake, 39-godišnjeg sina Erica, 10 godina stariju Robyn, 54-godišnju Lori i 53-godišnjeg Jasona te nekoliko unučadi.

@loverslively

Foto: Instagram

Slični članci