Make your day different

Logo Cover

Blake Lively i Meghan Markle: Isti model kaputa, a dva potpuno različita stylinga

Osim ljubavi prema glumi, Blake Lively i Meghan Markle dijele i besprijekoran stilski opus. Zbog svog nepogrešivog osjećaja za estetiku ove se dvije dame kontinuirano nalaze na listama najbolje odjevenih žena na svijetu. Pa iako su i Blake i Meghan posegnule za identičnim modelom kaputa od devine dlake stilizirale su ga na posve drukčije načine, a kojoj je to bolje pošlo za rukom odgovorite u anketi u nastavku…

Glumica Blake Lively njujorškim je ulicama prošetala u kaputu boje devine dlake s potpisom modne kuće Smythe. Kako bi u styling unjela dozu proljetne razigranosti, 31 – godišnja holivudska miljenica ovaj je chic model stilizirala s floralnom midle suknjom i dolčevitom u bež boji.

 

@cosmospakistan

Isti model kaputa već smo prije par mjeseci vidjeli na budućoj vojvotkinji Meghan Markle koja ga je stilizirala na potpuno drukčiji način. Primjereno strogim kraljevskim pravilima odjevanja, lijepa zaručnica princa Harryja svoj je kaput kombinirala s all black outfitom, a dozu ležernosti postigla je odabirom šala u nijansi kaputa.

@meghan_harry_news

[modalsurvey id=”1423295348″ style=”flat”]

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci