Make your day different

Logo Cover

Blake Lively: Chanel kreacija koja je decentno istaknula seksepil omiljene holivudske plavuše

Blake Lively se pojavila svečanoj premijeri filma ‘A Quiet Place’, i svojim izdanjem još jednom izazvala salve oduševljenja. Plavokosa je glumica zbog svog nepogrešivog osjećaja za stil već odavno postala muza svjetski renominranih dizajnera, a ovaj put je odvažnom kreacijom decentno istaknula seksepil i svoju zanosnu figuru…

Blake Lively se u pratnji svog supruga Ryana Reynoldsa pojavila na svečanoj premijeri filma ‘A Quiet Place’ koja se održala u New Yorku. Jedan od omiljenih holivudskih parova je svojim dolaskom podržao  kolege i prijatelje Emily Blunt i Johna Krasinskija koji su u filmu utjelovili glavne uloge. No, svi su pogledi ponovno bili uprti u 30 – godišnju Blake. Naime, Chanel kreacija sastavljena od kožnatog bodija i sive midle suknje istaknula je besprijekornu figure glumice i majke trogodišnje James i 16 – mjesečne Ines. Dodatan dašak seksepila i glamoura Blake je postigla odabirom Balenciaga sandala s remenčićima kojima je začinila cijeli outfit.

 

@glamourqueenlively

 

Dvije trudnoće su ipak ostavile tragove na tijelu holivudske miljenice koja je u posljednjih godinu dana napornim treninzima i zdravom prehranom uspjela izgubiti čak 27 kilograma, a rezultati su itekako vidljivi.

 

@glamourqueenlively

Fotografije: Instagram

Slični članci