Make your day different

Logo Cover

Bivši Vatreni Goran Vlaović uskoro će peti put postati otac! Supruga Ivana Mišura čeka drugo dijete, a već je poznat i spol novog člna obitelji

Sretne vijesti stižu iz doma bivšeg hrvatskog reprezentativca Gorana Vlaovića i njegove supruge Ivane Mišure! Naime, bivša Miss Universe i nekadašnji nogometaš u slatkom su iščekivanju drugog zajedničkog djeteta. Radosnu vijest (i dobro čuvanu tajnu!) diplomirana ekonomistica otkrila je za magazin Story, a poznato je i kako će se obitelji pridružiti još jedna djevojčica kojoj se posebno njihova kćerkica Vana…

Nekadašnja Miss Universe i diplomirana ekonomistica, 33 – godišnja Ivana Mišura Vlaović i nogometna legenda, 50 – godišnji Goran Vlaović očekuju drugo zajedničko dijete.

Ivana i Goran Vlaović/ foto:promo

Samozatajna Zagrepčanka početkom siječnja na svijet bi trebala donijeti svoju drugu djevojčicu, a malenoj se najviše veseli kćerkica Vana koja će mjesec dana kasnije proslaviti drugi rođendan.

‘Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić’, rekla je bivša Miss Universe za magazin Story

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ivanamissuravlaovic

Dok će Ivani Mišuri ovo biti drugo dijete, njenom budućem suprugu biti će biti peto.

Naime, nekadašnji Vatreni ponosni je otac sinova Stjepana i Marija te kćerkice Nike, djece koju je dobio tijekom braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček te kćerkice Vane koju mu je rodila druga supruga, a koja je na svijet stigla u veljači prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ivanamissuravlaovic

Goran Vlaović i Ivana Mišura u vezi su od 2018. godine, a nekadašnja Miss Universe prva je djevojka u koju se on zaljubio sedam godina nakon razvoda od bivše supruge Milane Vlaović Kovaček.

Poznati par upoznao se prije šest godina, no među njima se rodila ljubav tek dvije godine kasnije. Bivša Miss Universe Ivana Mišura i nekadašnji nogometaš Goran Vlaović u kolovozu prošle godine svoju su ljubav okrunili brakom, a vjenčani party održao se u zagrebačkom Hotelu Sheraton

Stručnog televizijskog komentatora i diplomiranu ekonomisticu prava je rijetkost vidjeti u javnosti, a o svojoj vezi u medijima gotovo i da ne pričaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ivanamissuravlaovic

Prije nego li je pronašla ljubavnu sreću s bivšim nogometašem i televizijskim komentatorom, Ivana Mišura ljubila je glumca Luju Kunčevića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram / arhiva

Slični članci