Make your day different

Logo Cover

Bivši Vatreni Goran Vlaović postao je otac petog djeteta! Supruga Ivana na svijet je donijela djevojčicu i otkrila koje su joj ime nadjenuli

Ivana Mišura Vlaović, bivša Miss Universe i njezin suprug, nogometna legenda Goran Vlaović, početak godine pamtit će na najljepši mogući način – dočekali su svoje drugo, zajedničko dijete – djevojčicu, a sretna mama otkrila je i ime koje su joj nadjenuli.

Goran Vlaović, nekadašnji 50 – godišnji Vatreni, dobio je peto dijete – drugu kćer sa 17 godina mlađom missicom, a ponosni je otac sinova Stjepana i Marija te kćerkice Nike, djece koju je dobio tijekom braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček.

Ivana i Goran Vlaović
Foto: promo

Kćerkicu Vanu rodila mu je druga supruga Ivana Mišura Vlaović, koja je na svijet stigla prije dvije godine u veljači, a 5. siječnja supružnicu su postali roditelji i drugog djeteta.

‘Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju’, izjavila je Ivana ekskluzivno za Story.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

Goran Vlaović i 34 – godišnja Ivana Mišura upoznali su se još 2015., no među njima se rodila ljubav tek dvije godine kasnije. Stručnog televizijskog komentatora i diplomiranu ekonomisticu prava je rijetkost vidjeti u javnosti, a o svojoj vezi u medijima gotovo i da ne pričaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivanamissuravlaovic

A da su Goran i Ivana svoju ljubav okrunili brakom u kolovozu prošle godine otkrila je na Instagramu nekadašnja predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Universe, Ivana Delač.
Ona i mladenka pozirale su u zagrebačkom hotelu Sheraton uz još dvije bivše nositeljice lente Miss Universe, Nataliju Pricu i Marijanu Kužinu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Foto: Instagram/promo

Slični članci