Make your day different

Logo Cover

Bivši Vatreni dobio prvog sina! Poznata domaća influencerica podijelila sretnu vijest i otkrila ime koje su mu dali

Jelena Perić, proslavljena hrvatska beauty blogerica, i njen zaručnik Igor Bubnjić postali su roditelji. Atraktivna Zagrepčanka jučer je rodila sina, a radosnom viješću ubrzo se pohvalila na društvenim mrežama. Također, Jelena je otkrila koje su ime ona i bivši nogometaš nadjenuli svom sinčiću, a riječ je o jednom od najpopularnijih imena u Hrvatskoj…

‘8.2.2020. Dobrodošao na svijet moj kralju. Teo’, napisala je Jelena Perić na Instagramu uz fotografiju bebine ručice i tako obznanila da je rodila svoje prvo dijete.

Poznata kao ‘hrvatska Kim Kardashian’, 28-godišnja beauty blogerica i godinu dana mlađi bivši nogometaš Igor Bubnjić za sina su odabrali kratko ime koje je 2018. godine bilo najpopularnije muško ime za bebe u Hrvatskoj, a izvedeno iz grčkog jezika znači ‘Božji dar’.

@j_make_up

Iako je porođaj prošao u redu, Jelena je svega mjesec dana ranije hospitalizirana radi neočekivanih komplikacija, a o svojoj teškoj trudnoći otpočetka je pisala na društvenim mrežama.

 
 

‘Prvo tromjesečje mi je bilo najgore ikad, imala sam osjećaj da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama, samo sam ležala kući, bila sam u nekoj vrsti depresije. Stalno mi je bilo mučno, čitav dan, ali nisam mogla povratiti. Bila sam veoma umorna, nisam imala snage za išta, nisam mogla normalno funkcionirati kao prije.

 

Ne možeš objasniti što hormoni mogu učiniti tvom tijelu, bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati da se tako osjećam u najsretnijem periodu života. Ali ljudi su mi govorili da je to normalno… Grozno sam se osjećala, nisam imala volje za ništa, ni za pranje kose, ni za šminkanje. Nisam se osjećala lijepo’, otkrila je tada.

  Advertisement
  Advertisement
@j_make_up

Igor je zaprosio Jelenu sredinom listopada nakon godinu i pol veze, a nedugo zatim objavili su kako iščekuju prvo dijete.

Osim fotografijom zaručničkog prstena, Jelena je tada raznježila svoje obožavatelje preslatkim fotografijama na kojoj joj Igor ljubi trudnički trbuščić i u jednoj ruci drži snimke ultrazvuka.

Kako je nedavno otkrila, ona i Igor upoznali su se putem Facebooka još prije osam godina, no ‘sve kockice posložile su se tek lani’, misleći na 2018. godinu kada je svoju vezu još čuvala u tajnosti.

@j_make_up

Inače, Igor se lani oprostio od nogometne karijere. Bivši Vatreni se zbog ozlijede morao podvrgnuti čak trima operacijama pa se nakon tri godine terapija zauvijek odlučio pozdraviti s aktivnim igranjem nogometa.

Usprkos tužnoj sudbini na karijernom polju, čini se kako njemu i njegovoj odabranici tek dolaze najljepši i najsretniji dani na privatnom planu.

Foto: Instagram

Slični članci