Make your day different

Logo Cover

Bivši reprezentativac Goran Vlaović otvorio novu spa oazu, prvi puta nakon razvoda od Ive Todorić u javnosti se pojavio Hrvoje Balent s djevojkom

Nova spa oaza u centru Zagreba okupila poznata imena iz svijeta sporta, ljepote i businessa, među njima i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom, koji se u javnosti pojavio prvi puta nakon razvoda od Ive Todorić.

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u sklopu hotela Sheraton u Zagrebu.

Ivana i Goran Vlaović

Dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je poslovnom suradnjom u kojoj će sudjelovati i supruge Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske  i Anita Sedlar.

Health Club TT Exclusive novouređeni je prostor koji se prostire na ukupno 800 m2 i nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja.

Ivana i Goran Vlaović, Hrvoje Balent s djevojkom

U moderno opremljenom prostoru može se pronaći mnoštvo programa opuštanja uma i tijela, poput detoksikacije u saunama; finskoj sauni sa kromoterapijom i turskoj parnoj kupelji sa posebnim ugođajem ‘zvjezdanog neba’ te bio sauni.

 

U sklopu wellnessa nalazi se spa oaza i relax zona, bazen pod staklenim krovom, suvremeno uređena teretana po najvišim standardima, sunčalište i otvorena terasa na krovu hotela. Health Club TT Exclusive nudi sve vrste masaža (klasične, medicinske, švedske, tajlandske, masaže vrućim kamenjem koje izvodi visokoeducirano tajlandsko osoblje s bogatim iskustvom) i kozmetički salon koji pruža sve vrste kozmetičkih usluga za lice i tijelo uz korištenje Elemis proizvoda.

nogometaši Boris Živković, Mario Stanić i Goran Vlaović

Ovaj jedinstveni dijagnostički centar pruža nutricionističko savjetovalište za pravilni plan treninga i prehrane.

‘Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu health cluba i jednostavno uživati u svim blagodatima korištenja wellnessa’, rekli su Ivana i Goran Vlaović.

Ivana i Goran Vlaović te Anita i Zoran Sedlar s kćerkicom

 

Ova mirna spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea čemu su svjedočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić.Svečanom otvorenju prisustvovali su i  Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom.

bivše Miss Universe Hrvatske među kojima je i Natalija Prica
Miss Universe Mia Pojatina sa suprugom Filipom Žajom
Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač
Davor Garić

Foto: promo

Slični članci