Make your day different

Logo Cover

Bivši muž Jennifer Lopez – Marc Anthony oženio 31 godinu mlađu manekenku, a ovo mu je četvrti brak! Procurile prve fotke..

Latino pjevač Marc Anthony, bivši suprug Jennifer Lopez oženio se četvrti put. Njegova nova supruga je 31 godinu mlađa Nadia Ferreira, bivša Miss Universe Paragvaja i manekenka. Ceremonija vjenčanja odvila se u strogoj tajnosti, u muzeju umjetnosti Perez u Miamiju.

Iako je par, koji se zaručio u svibnju prošle godine, pokušavao sakriti detalje vjenčanja, paparazzi su snimili mladenku u raskošnoj čipkanoj vjenčanici.

Poznato je i kako su vjenčanju prisustvovale brojne svjetske zvijezde, među kojima su bili i David Beckham, Salma Hayek i Maluma.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by FC Rey de la salsa en Uruguay (@valegisse2013)

Svoju 23 – godišnju suprugu Marc Antony zaprosio je tri mjeseca nakon što se saznalo za njihovu vezu.

Ovo je pjevačev četvrti brak. Prvo je 2000. oženio Dayanare Torres te su bili zajedno do 2004. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Jennifer Lopez i Marc Anthony vezu su započeli 2004. godine, a vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze, nakon što se Anthony rastao Dayanare Torres, od bivše Miss Universe. Marc i Jennifer snimili su duet za njezin film ‘Jeste li za ples?’

U braku su bili od 2005. do 2012. tijekom kojeg su postali roditelji blizanaca Maxa i Emmu. Ostali su u dobrim odnosima te danas zajedno odgajaju djecu.

Treći put oženio se glumicom Shannon de Lima i s njom je bio tri godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

@nadiatferreira

Foto: Instagram

Slični članci