Make your day different

Logo Cover

Bivši kuhar slavne Naomi Campbell otkriva koje namirnice baš nikada nećete naći na njenom tanjuru, ali to nije sve…

Iako je nedavno napunila 50 godina, Naomi Campbell može se pohvaliti ubojito figurom na kojoj joj zavide i puno mlađe kolegice s modnih pista. Poznata kao ‘Crna Pantera’, proslavljena manekenka već godinama provodi poseban režim prehrane, a njen bivši osobni kuhar Sean John sada je otkrio detalje njenih prehrambenih navika. Osim što je vegetarijanka već dugi niz godina, ikona devedesetih pojedine namirnice zaobilazi u širokom luku, a nezačinjena hrana njena je najveća noćna mora…

Naomi Campbell nedavno otkrila djelić svojih prehrambenih navika i svjetsku javnost iznenadila priznanjem da jede samo jedan obrok dnevno.

 
 

Atraktivna 50-godišnja poduzetnica i supermodel već više od tri desetljeća uspješno održava zavidno vitku liniju, a njena tajna krije se iza redovite tjelovježbe i posebnog režima prehrane.

@naomi

Slavni chef Sean John punih deset godina radio je za ‘Crnu panteru’, pripremajući posebne obroke od pomno biranih namirnica u skladu s njenim strogim režimom.

  Advertisement
  Advertisement

Naomin bivši osobni kuhar za Page Six otkrio je kako izgleda jelovnik ikone devedesetih te koju hranu naprosto nikada ne jede.

 

‘Kuhao sam za nju više od 10 godina. Ona sve namirnice ima već kod kuće, a ja sam zadužen za jedan glavni obrok u danu koji je zdrav i ukusan. Ona je Ital, što je jamajkanski izraz za vegetarijanku’, izjavio je Sean John, dodavši da se na njenom tanjuru nikada neće naći namirnice bogate glutenom, kao ni mliječni proizvodi ni piletina.

@naomi

Poznati chef kaže da njegova bivša klijentica ne može smisliti avionsku hranu. S obzirom na to da je većinu života provela upravo ‘u zraku’, Sean je morao voditi računa o tome da je prije putovanja uvijek čeka spreman obrok.

‘Kada ima privatne letove, ja sam i tada zadužen za njezine obroke. Ona ne voli avionsku hranu’, kaže kuhar, ističući kako Naomi čak  odbija jesti hranu koja se služi na privatnim letovima.

@naomi

Osim kod kuće, ‘Crna pantera’ često običava jesi vani, a jedan od omiljenih restorana joj je Tings and Le Song smješten u New Yorku. Ipak, Naomi i tamo ima poseban tretman.

‘Ona nikada ne naručuje jela koja se nalaze na jelovniku, već traži da joj se pripremi nešto posebno. Također, ne može jesti bezukusnu hranu. Jednostavno sve mora imati okusa. Ne možete tek posoliti i popapriti. Mora uvijek biti začina i bilja’, kazao je Sean John.

@nekto_42

Lani u srpnju Naomi Campbell pohvalila se da sve prehrambene namirnice uvijek kupuje samostalno, a u njenoj ostavi nikada ne smije nedostajati zdrave hrane.

‘Sama kupujem sve namirnice i nikada ne naručujem online. Jednostavno ne volim to. Odlazak po hranu za mene ima terapeutski učinak’, poručila je tada manekenka.

@naomi

Iako je zbog pandemije koronavirusa svoju manekensku karijeru morala staviti na kratku pauzu, Naomi ne miruje ni u izolaciji.

Tako je na svom YouTube kanalu pokrenula show pod nazivom ‘No Filter with Naomi’ u kojem ugošćuje brojna slavna lica iz svijeta glazbe, filma, mode i sporta poput Serene Williams, Cindy Crawford, Anne Wintour, Diddyja i drugih.

@naomi

Početkom pandemije, 50-godišnjakinja je privukla veliku pažnju svjetske javnosti načinom na koji se pokušala zaštititi prilikom leta, umjesto da ga je otkazala i ostala kod kuće.

Tada je putovala iz Los Angelesa u New York, a tom prilikom odjenula je odijelo od hazmata, rukavice i masku N95 kako bi izbjegla svaku šansu da se zarazi koronavirusom ili nekom drugom bolešću.

@naomi

Prošle godine ‘Crna pantera’ priznala je kako se panično boji mikroba, zbog čega uvijek temeljito dezinficira mjesto na kojem sjedi prilikom putovanja, kao i sve ostale površine s kojima dolazi u doticaj.

Foto: Instagram

Slični članci