Make your day different

Logo Cover

Bivša televizijska voditeljica u slatkom isčekivanju svog prvog djeteta u 38. godini života naprosto blista od sreće

Bivša voditeljica, a danas marketinška stručnjakinja Ana Stunić u 38. godini života očekuje svoje prvo dijete! Prinova stiže kao kruna njezine dugogodišnje ljubavi s produkt dizajnerom Filipom Despotom, a lijepa trudnica naprosto blista od sreće!

Ana Stunić, bivša voditeljica koju javnost najviše pamti s malih ekrana kada je vodila emisije Red Carpet i In Magazin, na svom je Instagram profilu otkrila kako je u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta. Odjevena u kratku floralnu haljinu, lijepa trudnica sada je i javno potvrdila predivne vijesti, a u komentarima koji su se brzinom munje počeli nizati ispod kadra, Ana je otkrila kako nakon prvog tromjesečja konačno uživa u ‘drugom stanju.’

@anastunic

Ana svoje prvo dijete očekuje s dugogodišnjim dečkom, produkt dizajnerom Filipom Despotom. Njihova veza je započela početkom 2014. godine, a iako ih se rijetko može vidjeti na javnim događanjima, Ana na svom Instagram profilu često dijeli crtice njihove svakodnevice koja je sada ispunjena beskrajnim uzbuđenjem i srećom.

@anastunic
@anastunic

 

Slični članci