Make your day different

Logo Cover

Bivša prva dama Michelle Obama konačno otkrila kuha li bolje ona ili suprug Barack, ali i koja su jela njegova najveća specijalnost

Dok je obnašala dužnost prve dame, Michelle Obama promovirala je zdrav način života kroz svoju kampanju ‘Let’s move’ s ciljem smanjena pretilosti kod djece. Supruga nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame i dalje naporno radi na podizanju svijesti o zdravoj prehrani, a nedavno je pokrenula i dječju kulinarsku emisiju na Netflixu ‘Waffles + Mochi’. Tijekom gostovanja na Extra TV-u, gdje je promovirala svoj novi show, slavna spisateljica konačno je otkrila kuha li bolje ona ili suprug te koja su jela njegova specijalnost…

Otkako je postala prva dama SAD-a, Michelle Obama posvetila se promoviranju zdravog načina života, posebice među djecom, a i nakon predsjedničkog mandata njezinog supruga Baracka Obame nastavila je sa svojom hvalevrijednom misijom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Svestrana 56-godišnja spisateljica ovih dana promovira svoju novu dječju kulinarsku emisiju ‘Waffles + Mochi’ koja se emitira na Netflixu pa je tim povodom gostovala i na Extra TV-u, gdje se dotakla prehrambenih navika svoje obitelji.

@nonbinarygaygoddessoftheworld

Suprugu bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame pitali su tko od njih dvoje bolje kuha, na što je poručila kako u posljednje vrijeme nitko od njih nema naviku pripremati jela kod kuće.

Ipak, autorica knjige ‘The Becoming’ kaže da, dok su oboje bili u fazi kuhanja, ona je bila ta koja je više obavljala svakodnevne obveze pripremanja jela za razliku od svog životnog suputnika.

 
@barackobama

‘Rekla bih da sam bila bolja, ali on je ipak imao svoje posebne obroke. Zna napraviti zbilja jako dobar chili i jela koja se pripremaju u woku’, ispričala je nekadašnja prva dama SAD-a, dodavši kako je uživala kuhati za svoje kćeri, 19-godišnju Sashu i tri godine stariju Maliju, kad su bile mlađe.

  Advertisement

S obzirom na to da i sama zna koliko može biti teško uvjeriti djecu da probaju neku hranu koja im se čini odbojnom, Michelle Obama udijelila je provjereno dobar savjet svim roditeljima koji se nose s ovim problemom.

@barackobama

‘Mislim da djeci treba vremena da se razviju njihovi okusni pupoljci. Dakle, najvažnije je bilo da barem isprobaju jelo. Imala sam pristup: ‘Samo pokušajte. Možda vam se sada neće svidjeti, ali pomoći će vam da se pripremite za neki novi, uzbudljivi okus”, kazala je spisateljica.

Inače, dječja kulinarska emisija bivše prve dame prikazuje se na Netflixu od 16. ožujka, a glavne zvijezde su lutke Waffles i Mochi koje posjećuju njezinu trgovinu te bruse svoje kulinarske vještine.

Pogledajte VIDEO:

‘Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama, te čarobne leteće košarice za kupnju koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svijetom i posjećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i poznatih ličnosti’, najavili su s Netflixa.

Otkako je 2016. godine sa suprugom Barackom Obamom napustila Bijelu kuću, Michelle Obama živi mirnijim životom, no i dalje je angažirana oko pomaganja svojoj zajednici.

@michelleobama

Usto, bivša prva dama SAD-a proteklih je godina nanizala velike uspjehe sa svojim memoarima ‘Moja priča’ koji su u kratkom roku prerasli u knjižarski fenomen.

Da je zaista tako, najbolje potvrđuje podatak da je knjiga već prvi dan u Americi kupljena u više od 725 tisuća primjeraka, a u iduća dva tjedna prodalo se još dva milijuna.

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci