Make your day different

Logo Cover

Bivša misica Barbara Ljiljak postala je mama! Jedna od najljepših Hrvatica rodila je djevojčicu, poznato je i ime kćerkice

Bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak postala je mama! Zgodna Splićanka, koja je proglašena jednom od najljepših Hrvatica, rodila je djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a poznato je i ime koje su novopečeni roditelji nadjenuli novopridošloj mezimici…

Bivša misica Barbara Ljiljak van sebe je od sreće, a razlog ne može biti ljepši.

Naime, atraktivna 35-godišnja Splićanka 17. svibnja ostvarila se u najljepšoj životnoj ulozi – majčinskoj, a sretne vijesti potvrdila je sama za Večernji list i otkrila kako joj je prošla trudnoća, ali i koje ime su ona i njezin partner odabrali za kćerkicu.

Barbara Ljiljak i Iva Jerković

‘Hvala vam puno na čestitkama. Rekla bih da sam se osjećala presretno kao i svaki put kad stigne neka lijepa vijest, no ovo je ipak poseban osjećaj koji je ipak iznad svih njih. Ne znam postoji li ljepša vijest od ove?’, priznala je jedna od najljepših Hrvatica koja je na svijet donijela djevojčicu.

Barbara i njezin partner dvoumili su se između imena Sofia i Iva, a konačnu odluku su donijeli na dan rođenja djevojčice, pa je malena tako dobila predivno ime Sofia.

Bivša Miss Universe Hrvatske, koja se laskavom titulom okrunila 2015. godine, otkrila je kako ju je partner tetošio u trudnoći, a priznala je da, kao i svaka majka, ima određene brige i nedoumice.

Barbarin partner ju je oduvijek podržavao u svemu što radi, a sada joj pruža dodatnu podršku dok zajedno započinju novo životno poglavlje. Obitelj će živjeti na relaciji Hrvatska – južna Francuska, gdje će uživati u trenutcima veselja koje će im donositi malena Sofia.

Barbara Ljiljak

Podsjetimo, bivša Miss Universe Hrvatske privukla je pažnju domaće javnosti kad je 2022., povodom proslave 33. rođendana, dobila skupocjeni srebrni Porsche koji je bio nepropisno parkiran ispred zagrebačkog restorana Mano, a čiji je prednji dio bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, dok registracijske oznake nisu bile vidljive jer su bile skrivene ispod bijele tkanine.

Za Cover Style tada je ekskluzivno podijelila dojmove s proslave rođendana, ali i progovorila o svom ljubavnom statusu.

‘Taj automobil nije moj rođendanski poklon. Netko ga je tu parkirao i lijepo ukrasio’, ispričala je za Cover Style slavljenica te dodala kako je poželjela ovaj rođendan proslaviti u društvu bliskih prijateljica s kojima se zbog epidemioloških mjera rijetko viđa. A na pitanje o ljubavnom statusu dodala je tek kako živi život solerice te da tada nije bila u ljubavnoj vezi, no čini se kako se to ipak promijenilo.

Nakon izbora ljepote 2015. godine Barbara je izgradila uspješnu karijeru modela. Nosila je revije na Milano Fashion Weeku, bila je model za satove Hublot, a prije pet godina snimila je kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Pixsell/privatni album





Slični članci