Make your day different

Logo Cover

Beyonce je u svojoj country eri! Glazbena diva na dodjeli nagrada pomela konkurenciju u kožnom izdanju inspiriranom kaubojskom estetikom

U noći s ponedjeljka na utorak u Los Angelesu je održana dodjela glazbenih nagrada iHeartRadio, a glavna zvijezda večeri uvjerljivo je bila slavna glazbenica Beyonce Knowles. Osim što je primila posebnu nagradu za inovaciju, koju joj je uručio legendarni Stevie Wonder, glazbena diva službeno je najavila svoju country eru i pomela konkurenciju u kožnom (i papreno skupom!) izdanju inspiriranom kaubojskom estetikom…

Slavna glazbenica Beyonce prošlog petka objavila je svoj novi album ‘Cowboy Carter’, čime je ušla u svoju eru country dive, a tim se duhom vodila i na dodjeli nagrada iHeartRadio.

Planetarno popularna 42-godišnja glazbena diva nagrađena je i u kategoriji ‘Innovation award’, a na crvenom tepihu pojavila se u kaubojskom izdanju koje nikoga nije razočaralo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Izvođačica hita ‘Single Ladies’ nosila je kožno odijelo modne kuće Versace sa zlatnim detaljima, remenjem, resicama i prepoznatljivim meduza znakom, a cijeli je look dodatno upotpunila crnim šeširom – neizostavnim dodatkom kaubojskog stila, koji se, prema svemu sudeći, vraća na velika vrata.

Album ‘Cowboy Carter’ drugi je čin njezinog trodijelnog glazbenog projekta. Prvi je bio album ‘Renaissance’ u kojem je prevladavala disco estetika.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci