Make your day different

Logo Cover

Beskrajna sreća u obitelji lijepe dizajnerice

Otkako su postali roditelji, bivša menekenka, a danas uspješna dizajnerica Kristina Bradač i njezin partner, poduzetnik Miro Radić, proživljavaju najljepše trenutke u svojim životima, a u njihovom je obiteljskom gnjezdu ove nedjelje usljedilo pravo slavlje kada je njihova mezimica primila sakrament krštenja

Otkako je u listopadu 2016. godine u naručje prvi put primila svoju kćerkicu Vivian,  lijepoj Kristini se ispunila najveća životna želja pa sada zajedno sa svojim partnerom Mirom neizmjerno uživa u svim onim velikim prvim proslavama u životu njihove mezimice.  Tako je u domu lijepe dizajnerice uslijedilo pravo slavlje kada je njihova kćerkica u društvu svojih ponosnih roditelja, obitelji i prijatelja primila sakrament krštenja, a djelić intimne proslave ponosna je majka podijelila na svom Instagram profilu.

– Neki su dani u našem životu posebni zauvijek – stoji u opisu fotografije koja je ovjekovječila jedan od najljepših dana u životu ove tročlane obitelji.

Neki su dani u našem zivotu posebni zauvijek #babyviv#christening #specialday @miroradic

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

Dolazak malene Vivien na svijet beskrajno je upotpunio život 41-godišnje dizajnerice, a nježne trenutke svoje obiteljske idile, lijepa Kristina nerijetko objavljuje na svom Instagram profilu.

Guns n’ Roses ✌️You Rule -You Rock#daddyandhisgirl #gunsnroses #rockstar

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

Nakon što je 2015. godine pretrpjela teški gubitak kada je nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju prvu kćer Sofie, Kristina je beskrajno zahvalna na svakom danu provedenom sa svojom Vivien, a na ovom bolnom i neizvjesnom putu do majčinstva bezuvjetnu je potporu pronašla u svom partneru Miru s kojim napokon uživa u svim blagoslovima roditeljstva.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci