Make your day different

Logo Cover

Beauty ovisnice – pozor! U The Lab store stigla je nova ‘must have’ (i potpuno clean!) maskara s potpisom slavne vizažistice Gucci Westman

U svijetu clean beautyja Gucci Westman je odavno postavila najviše kriterije kada se radi o potpuno sigurnim i učinkovitim proizvodima. Njezin brend Westman Atelier od samog početka osvaja obožavateljice ne samo zbog punog efekta svakog proizvoda, već se radi o sastojcima koji su testirani, provjereni i najbolji za korištenje. Ove jeseni jedna od najpoznatijih vizažistica današnjice kreirala je novi must have proizvod – Eye Want You maskaru, koja je, na radost svih beauty ovisnica, stigla u zagrebački concept dućan The Lab poduzetnice Tatjane Dragović…

Autentična politika brenda potpisuje multifunkcionalni make up, koji se može koristiti svakodnevno, u svim prigodama, na više načina. Uz to, nema nijedan sastojak negativan po zdravlje te dolazi u potpuno ekološkim pakiranjima.

Novi jesenski adut popularnog brenda maskara je koju ćete zavoljeti pri prvom nanošenju, a koja će zamijenit sve vaše postojeće maskare i postati go-to tool za sve prigode – dnevne i večernje. Nova Eye Want You Mascara je upravo to – maskara vašeg života.

Westman Atelier Eye Want You maskara


Potpuno clean, maskara se može nanositi u više slojeva (ovisno o tome koliko dramatičan izgled trepavica želite postići), a neće naštetiti ni najosjetljivijim očima. Lagane teksture, nježno i lako razdvaja i savršeno podiže trepavice bez uvijača, ne pretvara se u grudice i ne trusi se tokom dana, ni ovisno o tome koliko slojeva preferirate nanijeti.

U njezinoj formuli su mješavina voskova prirodnog porijekla te organski carite maslac zahvaljujući kojima je struktura vrlo kremasta te njeguje trepavice i čini ih čvršćima.

Besprijekoran aplikator za nanošenje u blagom obliku pješčanog sata također je posebno osmišljen za savršeno nanošenje i napravljen od eko materijala. Maskara se ističe i atraktivnim izgledom u posebnoj nijansi crvene, što je svakako izdvaja od izgleda svih, dosad viđenih maskara i čini favoritom svake kozmetičke torbice.

Westman Atelier Eye Want You maskara

Eye Want You Mascara dolazi u dvije boje – intenzivno duboko crnoj i bogato čokoladno smeđoj, a moguće je da ćete poželjeti imati obje;  smeđu za svakodnevni, nježniji izgled, a crnu za večernji party izgled.

Oba look-a možete ostvariti lako s obje nijanse jer formulacija nove Westman Atelier maskare omogućava nanošenje u više slojeva, bez grudanja ili mrvljenja. Produljite, podignite, definirajte, razdvojite i dodajte volumen vašim trepavicama u samo jednom potezu i bez straha se oslonite na vaš omiljeni novi beauty proizvod.

Za razliku od postojeće Westman Atelier maskare, Eye Love You maskare, koja već s prvim slojem osigurava dramatičan look, jaki volumen i uvijanje, nova Eye Want You maskara pruža više načina korištenja, nešto je lakša, produljuje i definira trepavice, a vi odlučujete kakav završni look želite. Također, na kraju nošenja jednostavno je skinite samo blagim sapunom i vodom.

Westman Atelier Eye Want You maskara

‘Samo jedno nanošenje je sve što trebate za potpuno prirodni look. Tu je, a kao da nije. Osobno je volim nanositi tako da pomicanjem lijevo desno uhvatim svaku trepavicu te tako pomičem maskaru sve do vrhova. Za večernji look nanesem više slojeva za bogati dojam’, objašnjava Gucci.

Westman Atelier Eye Want You maskara

Westman Atelier Eye Want You maskaru pronađite u zagrebačkom LAB-u (Dežmanova ulica 2) ili na stranici www.the-lab.hr!

Foto: Promo


Slični članci