Make your day different

Logo Cover

Beauty ovisnice kunu se u ovaj trik za brzo postizanje savršeno preplanule puti, a bit će vam potrebna samo jedna (superzdrava!) namirnica

Ako ste u potrazi za preparatom koji će vam u kratkom roku osigurati brončani ten i ujedno nahraniti kožu, konačno postoji rješenje koje vas neće puno stajati. Beauty ovisnice kunu se u djelotvornost trika s kakaovim maslacem koji se dobiva hladnim prešanjem kakaovih zrna. U kombinaciji s kremom sa zaštitnim faktorom, ova namirnica jamči preplanulost, a usto djeluje kao snažan antioksidans, ublažava strije i ožiljke te duboko hidratizira kožu…

S dolaskom ljeta malo tko ne žudi za savršeno preplanulom puti, no mnogi muku muče s postizanjem željenog rezultata. Ovih dana internetom kruži trik za postizanje osunčanog tena u kratkom roku pomoću jedne namirnice koja vas neće stajati bogatstvo.

Riječ je o kakao maslacu u čiju se učinkovitost kunu brojne beauty entuzijastice. Naime, kada se koristi uz kremu sa zaštitnim faktorom, ovaj proizvod jamči brzo tamnjenje i dugotrajnu preplanulost.

@man_concept

Kakao maslac dobiva se koji se dobiva hladnim prešanjem kakaovih zrna. Iako se ponajviše koristi za izradu čokolade i slastica, riječ je o maslacu koji može imati značajnu korist za zdravlje i izgled kože.

 

Osim što ne sadrži umjetne boje, mirise i kemikalije, djeluje kao snažan antioksidans, ublažava strije i ožiljke te dubinski hidratizira kožu. Sve to čini ga sjajnom rješenjem za sve one koji traže zdravu i prirodnu alternativu preparatima na kemijskoj bazi.

 
@tanzanian_rawcocoabutter

S obzirom na to da obiluje vitaminima i mineralima, naročito vitaminom E, dubinski hrani kožu te je štiti od vanjskih utjecaja i negativnih posljedica višesatnog izlaganja UV zrakama.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Usto, ova namirnica sprječava isušivanje kože i daje joj na elastičnosti, stoga se može nanositi i nakon sunčanja za opuštanje i osvježavanje osunčane kože.

@crisberry_

Kakao maslac je na sobnoj temperaturi krut, no topi se u dodiru s kožom koja ga trenutno apsorbira. Koristite ga u kombinaciji s kremom sa zaštitnim faktorom kako biste izbjegli moguća oštećenja kože i uživajte u njegovom divnom čokoladnom mirisu.

Savjet o tome kako uz pomoć kakao maslaca postići savršeno preplanuli ten u Facebook grupi ‘Ženski RecenziRaj’ podijelila je jedna od korisnica, a njezina objava naišla je na veliku pažnju preostalih članica grupe koje su ga isprobale i zaključile kako uistinu djeluje.

@izabelgoulart

Foto: Instagram

Slični članci