Make your day different

Logo Cover

Barbara Kolar obožavatelje počastila vrućom fotkom u bikiniju, ali i otkrila da godišnji odmor provodi u jednoj od najstarijih država na svijetu….

Barbara Kolar, popularna televizijska i radijska voditeljica, trenutno uživa na godišnjem odmoru, u Grčkoj. Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u bikiniju, a na kojoj do izražaja dolaze njen dekolte i vitka figura na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice.

Barbara Kolar objavila je na Instagramu fotografiju s plaže na kojoj pozira u badiću. Otkrila je i to da se trenutno nalazi u Grčkoj, zemlji koju mnogi nazivaju kolijevkom moderne civilizacije i zemljom koju su bogovi izabrali za svoj dom.

 
 

Stoga Barbarin odabir da upravo pod grčkim suncem provede godišnji odmor ne čudi ni najmanje.

Screenshot/Instagram Story

Ljubiteljica putovanja prije dvadeset godina ljetovala je na otoku Kreti, a svoje oduševljenje po povratku nije tajila.

  Advertisement
  Advertisement

Prije nekoliko dana, pak, objavila je i svoju fotografiju nastalu prije 20 godina na Kreti. Tada je napisala da se prisjetila uspomena dok iščekuje godišnji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

‘Konačno godišnji! I more, i sunce, i palme, i ribice. Samo nisu stali u fotku’, napisala je u opis fotografije 51 – godišnja Barbara Kolar.
Brojni prijatelji i obožavatelji zagrebačke voditeljice poželjeli su joj ljeto za pamćenje, a nije nedostajalo ni pohvala na račun Barbarinog mladolikog izgleda.

‘Ti si kao vino. Što je starije, to je bolje’, bio je tek jedan od komentara ispod fotografije na kojoj Barbara pozira u bikiniju, a lice krije iza tamnih sunčanih naočala.

@barbarakolar

Nakon godina borbe s kilogramima radijska i televizijska voditeljica sada itekako uživa u tome što se pratiteljima na društvenim mrežama može pohvaliti svojom vitkom linijom, ali i zanimljivim modnim odabirima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)


Foto: Instagram

Slični članci