Make your day different

Logo Cover

Balmain i Kardashianke okupirali Los Angeles

Dogodilo se i to — L.A. se napokon može pohvaliti i Balmainovim boutiqueom, a poseban tretman na svečanom otvorenju dobila je najpoznatija reality obitelj na svijetu…

Na otvaranju samog dućana prisustvovala je naravno i Kalifornijska kraljevska dinastija Kardashian koju je u novome prostoru dočekao nitko drugi, već sam Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmaina.

Kim je nosila custom made suknju i top koju je Olivier dizajnirao posebno za ovu prigodu. Bijeli bralette top koji otkriva isklesani trbuh Kim Kardashian modni genije Balmainovih ateljea zamislio je u kombinaciji s uskom suknjom ukrašenom kristalima.  Suknja je savršeno pratila liniju reality zvijezde i naglašavala adut kojime je zaslužila planetarnu popularnost.

 

@kimkardashian

Olivier je objasnio kako ovo nije samo još jedan od dućana već kako mu je oduvijek bila želja brend dovest i na kalifornijsko tlo kojemu se mladi dizajner još kao dijete zaljubljeno divio.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

“Energija i duh koji L.A. posjeduje i činjenica da ovdje uvijek sija sunce mi se uvijek činila tako intrigantnom i slobodnom” rekao je Rousteing za američki GQ, a party otvaranja popraćen je i mini revijom u kojoj su predstavljeni ključni komadi iz nove kolekcije koji će biti dostupni u dućanu.

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

 

Osim samog dućana Balmain je predstavio i novu suradnju s poznatim hi-tech brendom Beats. U službenim fotkama koje na svome Instagramu podijelio modni powerhouse vidimo zaštitno lice suradnje, Kylie Jenner s luksuznim wireless slušalicama boje pijeska sa zlatnim detaljima. Dostupne su na službenim Beats stranicama i u maslinastoj boji a njihova cijena kreće se od 250 USD$ za earphones model do 600 USD$ za headphones model.

 

@balmain
@balmain

Fotografije: Instagram

Slični članci