Make your day different

Logo Cover

Bajkoviti fotoshooting ogolio prirodnu ljepotu Nevene Dujmović

Njezino je lice krasilo kampanje najeminentnijih svjetskih fashion i beauty brendova i časopisa, a unatoč zavidnim uspjesima, čini se kako je ova lijepa Zadranka zadržala skromnost za sebe. Prirodna i nenametljiva, lijepa brineta na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije koji nas odvode iza kulisa njezine glamurozne svakodnevice..

Lijepa manekenka Nevena Dujmović iza sebe broji godine zavidne inozemne karijere koja je davno prešla granice Lijepe Naše. Iako bi joj na profesionalnosti i uspjehu mnogi mogli pozavidjeti, ova lijepa Zadranka je svakako zadržala skromnost, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije i videa svoje svakodnevice kojima svoje obožavatelje uvodi u svijet koji je nalazi iza kulisa ovog glamuroznog zanimanja.

@nevena_dujmovic

 

Rezultate profesionalnih  fotoshootinga i bajkovitih kampanja renomiranih modnih brendova,  lijepa brineta nerijetko objavljuje na svom Instagramu, a posljednja u nizu je kampanja zadarske agencije Colors Model Managament. Prirodna, jednostavna i nenametljiva, Nevena je pozirala pred objektivom profesionalnog aparata, a fotografije koje su savršeno ovjekovječile njezinu prirodnu ljepotu objavila je na Instagramu.

 

 

@nevena_dujmovic

 

Prelijepa Nevena je krasila lica brojnih magazina, uključujući Elle, Vouge i Marie Claire, a sudeći po svemu pred njom su još duge godine blistave karijere.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci