Make your day different

Logo Cover

Avonov Power Stay ruž dolazi u 14 živopisnih nijansi, garantira dugotrajnost i do 10 sati, a ni zaštitna maska za lice mu ne smeta!

Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, sada predstavlja novitet koji jamči udobnost i živopisne boje i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne.

Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu.

 
 

Power Stay ruž, novi član Avonove makeup obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja.

 

Ruž dolazi u 14 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost – i neće se razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati.

‘Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do 3 puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali  ipak jeste tu, pigmentiran i postojan’, naglašava Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

Avon True Power Stay ruž za usne, 3,6g; 49,90kn

Foto: Promo

Slični članci