Make your day different

Logo Cover

U ova se 4 znaka Zodijaka rađaju najveći perverznjaci, nađete li se s njima među plahtama – nećete znati što vas je snašlo…

Spada li tvoj znak horoskopa među one potpuno perverzne ili si ipak više romantična duša? Astrolozi tvrde da se u ova 4 horoskopska znaka rađaju najveći perverznjaci s kojima u krevetu nikad neće biti dosadno.

Horoskopski znakovi se mogu dosta precizno rangirati na ljestvici onih koji su najviše perverzni, pa do onih koji se o seksu zapravo srame pričati i to im nije top jedan tema, već takve stvari vole zadržati za sebe i po tom su pitanju užasno zatvoreni. U ova se 4 znaka Zodijaka rađaju najveći perverznjaci s kojima u krevetu nikad neće biti dosadno…

Bik

 
 

Bikovi imaju jako perverzan um. Napalit će ih najprljavije stvari koje možete zamisliti. Pokazat će vam poze i uzbuđenja kakva do sad niste doživjeli.

Otvoreni su i uvijek spremni za eksperimentiranje i istraživanje novih iskustava. Nemaju srama pa će ispuniti sve što od njih zatražite, ali mogli bi i od vas tražiti stvari koje vam se mogu učiniti neobičnima.

 

Nađete li se s njima među plahtama, nećete znati što vas je snašlo, no uz to su i veoma romantični, pa će vas prvo izvesti na finu večeru.

Oni su spremni na sve, a na vama je da se odlučite želite li prihvatiti. Ako pristanete, nećete požaliti.

 

View this post on Instagram

 

#love #mood @chique_choice

A post shared by L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff) on

Blizanci

Blizanci su jako seksualne osobe, ali čeznu i za dubokom povezanošću. Ako to s njima uspijete ostvariti, nemaju granicu.

Obožavaju igranje uloga i u tome su nezasitni. Vole fantazirati, a objeručke će prihvatiti priliku i da tu fantaziju ostvare.

Probali biste utroje? Nema problema, oni su za.

Škorpion

Škorpioni su na glasu kao seks-mašine. Doslovno, sve u njihovom životu je povezano sa seksom. Ako imate prijatelja Škorpiona, budite sigurni da vas je zamislio u svakom položaju kojeg se mogao sjetiti.

Imaju veliku želju da sve bude pod njihovom kontrolom, kako u životu tako i u krevetu. Ne mogu odoljeti svojoj želji za moći, pa se nemojte iznenaditi ako vas zavežu i počnu vam šaputati nešto jako prljavo.

 

View this post on Instagram

 

Happy weekend 🕶 @lifestyle_fashionstyle ✔️ . Subscribe and enjoy @tuzhiloff . Tag your 👇 friends

A post shared by L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff) on

Strijelac

Strijelci su jako razuzdani u spavaćoj sobi. Igranje uloga i razni kostimi njihova su specijalnost. Tako ispunjavaju svoje seksualne fantazije, a, vjerujte, imaju ih puno.

Oni nemaju granica, kad se radi o seksu – sve je dopušteno.

Ponekad mogu biti sebični i orijentirani na sebe pa znaju svoje potrebe staviti ispred partnerovih, ali ne brinite, neće vas zanemariti. Dapače, ako vi budete imali neke posebne prohtjeve u spavaćoj sobi, rado će ih ispuniti.

 

View this post on Instagram

 

C a t W o m a n ———————————— @moodchannel . #catwoman

A post shared by L I F Ξ S T Y L Ξ (@tuzhiloff) on

 

View this post on Instagram

 

• @theboabitch • @ratandboa •

A post shared by VALENTINA MUNTONI (@valentina_muntoni) on

Foto: Instagram
Izvor: Herway

Slični članci