Make your day different

Logo Cover

Ashley Graham ponovno uzburkala duhove fashion industrije s misijom da ženama ukaže na njihovu ljepotu

Američki plus size model Ashley Graham ne boji se pokazati svoje tijelo onakvo kakvo uistinu jest. Dapače. Čini se da si je uzela za misiju prodrmati mainstream fashion scenu s ciljem da svojim primjerom pokaže ženama da su lijepe bez obzira na to što drugi misle o njihovom tijelu….

Američki plus size model Ashley Graham ponovno je uzburkala duhove fashion industrije. Nakon što je objavila svoje neretuširane fotografije koje je snimala za Vogue, 31 – godišnja plus size ljepotica ponovno je učinila isto. Naime, Ashley je postala zaštitno lice kampanje kupaćih kostima za brend Swimsuits For All, a vizuali su zapravo njezine neobrađene paparazzo fotografije.

‘Ova je kampanja drukčija od bilo koje druge kampanje na kojoj sam radila tijekom cijele moje karijere. Nadam se da će ove fotografije biti poticaj svima da bez straha budu sretni u svojoj koži i uživaju u trenutku, bez obzira na to tko ih gleda.’ – izjavila je Ashley te dodala kako se nada da će žene shvatiti kako je autentičnost najljepša osobina.

@theashleygraham
@theashleygraham

Fotografije: Instagam


Hzzo


Slični članci