Make your day different

Logo Cover

Armani o Cate Blanchett: ‘Profinjena je i zrači posebnom energijom, a njezina prirođena elegancija oduzima dah’

Giorgio Armani Beauty najavio je produžetak dugogodišnje suradnje sa slavnom oskarovkom Cate Blanchett, zaštitnim licem mirisa Sì još od njegovog kreiranja 2013. godine, uključujući i posljednju inačicu Sì Passione.

Odsada nadalje, poznata će oskarovka predstavljati sve kategorije proizvoda Giorgio Armani Beauty. Pored mirisa Sì, promovirat će i dekorativnu kozmetiku te proizvode za njegu kože, čime će postati prva globalna ambasadorica za Giorgio Armani Beauty.

Cate Blanchett je istinsko utjelovljenje Giorgio Armani žene. ‘Profinjena je i zrači posebnom energijom, a njezina prirođena elegancija i autentična ljepota oduzimaju dah’, ističe Giorgio Armani. ‘Sretan sam što ćemo još više produbiti naš dugogodišnji odnos.’

Cate Blanchett

Kada je riječ o ljepoti, Armanijeva vizija suvremene ženstvenosti fokusira se na otkrivanje radije nego na transformaciju. Zaista, svojim jedinstvenim i inovativnim linijama dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu kože omogućuje ženama da istaknu svoju prirodnu ljepotu i pokažu najbolje od sebe.

Cate Blanchett ove je godine predsjedala žirijem na Međunarodnom filmskom festivalu u Cannesu, a njezini najnoviji filmovi uključuju Ocean’s 8, Where’d You Go Bernadette, The House with a Clock in its Walls i Mowgli, koji će se premijerno prikazati 2018. godine.

 

Foto: Promo


Hzzo


Slični članci