Make your day different

Logo Cover

Antonija Mišura Sandrić zavrtjela brutalan stajling oko haljine s boho vibrom i čizmama koje već sezonama vladaju modnom scenom

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić ne prestaje oduševljavati javnost razigranim stajlinzima koji uvijek odišu odvažnošću i šikom. Poznata Šibenčanka iznova je ostavila sve bez daha odjevnom kombinacijom kao stvorenom za prijelazno razdoblje. U glavnoj ulozi outfita našla se crna haljina s izvezenim detaljima i boho vibrom, a isfurala ju je uz cjenovno pristupačne čizme koje će i ove jeseni dominirati ulicama modnih metropola…

‘Ovakve vibracije svaki dan’, poručila je nekadašnja sportašica Antonija Mišura Sandrić na svom Instagram profilu uz efektni outfit za prijelazno razdoblje koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Atraktivna 35-godišnja Šibenčanka uvijek je ukorak s aktualnim trendovima, a ovoga puta složila je efektan minimalistički stajling od samo tri must have komada.

Nekadašnja članica hrvatske košarkaške reprezentacije uskočila je u crnu haljinu s izvezenim bijelim detaljima koji odišu boho šikom.

Kreacija s voluminoznim rukavima i pojasom za stezanje oko struka djelo je brenda Miss June, a cijena joj iznosi 240 eura.

Miss June, 240 €

Dok bi većina zaljubljenica u modu ovakvu kreaciju isfurala uz minimalistički par obuće, Antonija Mišura Sandrić odlučila se za efektne čizme koje ćemo u nadolazećim mjesecima viđati na svakom koraku.

Riječ je o kaubojskim čizmama u kombinaciji crno-bijelih tonova i potpisom popularnog high street brenda Pull&Bear koje bivša košarkašica posjeduje od prošle sezone, a slične modele u svojoj garderobi imaju i influencerica Lidija Lešić i splitska ikona stila Olja Vori.

Pull & Bear, 59.99 €

Kako bi cijelom izdanju dala dodatnu dozu odvažnosti, bivša sportašica posegnula je za retro naočalama francuske kuće Saint Laurent i crnim šeširom koji je nosila u ruci.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci