Make your day different

Logo Cover

Antonija Mišura Sandrić već priprema dom za dolazak sinčića! Preuredila dječju sobu i ostavila sve bez daha bajkovitim interijerom kao iz kataloga

Krajem kolovoza bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić pohvalila se kako će njezina obitelj uskoro postati bogatija za jednog člana, a sada je otkrila kako je već počela s pripremama za dolazak prinove u obitelj. Naime, jedna od najljepših sportašica svijeta preuredila je dječju sobu, u kojoj će se njezinog prvorođenoj kćerkici Tari ubrzo pridružiti i mlađi brat. Poznata Šibenčanka otkrila je djelić unutrašnjosti prostorije rezervirane za mališane i ostavila sve bez daha bajkovitim uređenjem kojim dominiraju neutralne boje…

Već duže vrijeme sam htjela promijeniti izgled Tarine sobe, što zbog roze boje, namještaja, previše nepotrebnih stvari i tako dalje’, započela je Antonija Mišura Sandrić, bivša članica hrvatske košarkaške reprezentacije, na Instagramu i pohvalila se kako je konačno preuredila dječju sobu.

 
 
 
 
 
 

Zgodna 33-godišnja sportašica nedavno je objavila da sa suprugom i bivšim košarkašem Markom Sandrićem čeka drugo dijete – sinčića, a sada je otkrila kako je već je započela s pripremama za njegov dolazak na svijet.

@antonijamisurasandric

Tako je u sobu svoje prvorođene mezimice Tare dodala još jedan krevetić, kako bi mogla dijeliti sobu s mlađim bratom kada malo poraste. U objavi je pojasnila da se na renovaciju odlučila kada je vidjela cvjetne tapete koje sada krase bajkovito uređenu prostoriju njenog šibenskog doma.

  Advertisement
  Advertisement

‘Kad sam vidjela koje divne tapete imaju, rekla sam: ‘E sad ću i baš me briga.’ Tako sam odmah imala izliku da napravim malo razmještaja i nove boje radi naše nove bebice koja uskoro stiže pa mi nisu mogli puno prigovarati’, poručila je nekadašnja košarkašica koja ne krije koliko je zadovoljna rezultatom.

 
@antonijamisurasandric

Išla sam na bež i tople tonove i mislim da je stvarno sve pun pogodak. Odmah smo stavili isti krevetić i za bracu. Ja to volim sve dosta na vrijeme napraviti… I malo prije vremena’, zaključila je lijepa Šibenčanka i pokrenula lavinu pozitivnih reakcija javnosti.

 
 

‘Divno, draga’, ‘Genijalno’, ‘Divota’, ‘Ma top! Soba za princezu’, ‘Predivno, kao iz bajke’, ‘Divota, bravo za mamu’, ‘Prekrasno je’, ‘Wooow, predivna je sobica! I za bracu je već sve spremno’, ‘Prelijepo je, kao iz nekog kataloga’, bili su samo neki od dojmova.

@antonijamisurasandric

Inače, krajem prošlog mjeseca Antonija Mišura Sandrić preslatkim fotografijama pohvalila se kako u njezin dom uskoro stiže dječak, a cijela obitelj van sebe je od sreće što će postati bogatija za jednog člana.

Advertisement
Advertisement

Poznati supružnici sredinom kolovoza proslavili su šestu godišnjicu braka, ali i 16 godina veze. Nekadašnja košarkašica i njen izabranik poznaju još od najmlađih dana. Kao djeca bili su vrlo bliski prijatelji, a 2005. godine među njima rodila se ljubav.

@antonijamisurasandric

Foto: Instagram

Slični članci