Make your day different

Logo Cover

Antonija Mišura Sandrić proslavila 36. rođendan sa stilom! Bivša košarkašica otkrila detalje i oduševila glamuroznim slavljeničkim izdanjem

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić ovih dana ne skida osmijeh s lica, a razlog je uistinu poseban. Naime, jedna od naših najljepših sportašica 19. svibnja navršila je 36 godina, no rođendansku zabavu ‘odradila’ je tjedan dana kasnije u jednom šibenskom restoranu. Atraktivna Šibenčanka dio slavljeničke atmosfere podijelila je na društvenim mrežama i oduševila glamuroznim izdanjem u kojem je obilježila svoj dan…

Zgodna Šibenčanka Antonija Mišura Sandrić 19. svibnja zakoračila je u novu životnu godinu, a rođendansku zabavu priredila je tjedan dana kasnije.

Bivša košarkašica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, 36. rođendan proslavila je u društvu prijateljica u svom rodnom gradu – to sa stilom.

Bivša reprezentativka detalje rođendanskog slavlja otkrila je na Instagramu, podijelivši prekrasne fotografije snimljene ispred šibenske katedrale, kao i trenutke iz restorana Bronzin, gdje se održala zabava.

Lijepa Dalmatinka za svoj poseban dan blistala je u elegantnom izdanju čija je glavna zvijezda bila bijela sako-haljina koju je podigla crnim remenom s 3D cvjetnim detaljem.

Glamurozan look upotpunila je crnom torbicom i bijelim sandalama s potpeticom, a sve je zaokružila raspuštenom valovitom frizurom i upečatljivim nakitom.

@antonijamisurasandric Instagram Story/Screenshot

Zgodna slavljenica svjećice je otpuhala s prekrasne crno-bijele torte ukrašene srcima i mašnicama.

Podsjetimo, Antonija Mišura i Marko Sandrić u braku od 2015., a zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Noela. Svoju srednjoškolsku ljubav okrunili su vjenčanjem u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, a pet godina kasnije stigla im je kćerkica Tara. Kao kruna njihove ljubavi početkom 2022. godine na svijet im je došao sinčić kojem su nadjenuli ime Noel.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci