Make your day different

Logo Cover

Antonija Mišura Sandrić ne skida osmijeh s lica! Bivša košarkašica otkrila razlog i predivnim fotografijama razgalila mnoga srca

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić ovih dana pršti od ponosa i sreće, i to s posebnim razlogom. Naime, njezini nasljednici, kćerkica Tara i sinčić Noel, proslavili su svoje rođendane, a ponosni roditelji pripremili su im pravu slavljeničku bajku. Lijepa Šibenčanka na društvenim mrežama otkrila je djelić atmosfere s intimne kućne proslave, a sve su ponajviše oduševile dvije, personalizirane rođendanske torte koje oduzimanju dah…

U domu bivšeg košarkaškog para, 34 – godišnje Antonije Mišure Sandrić i 35 – godišnjeg Marka Sandrića zavladala je slavljenička atmosfera.

Naime, njihov sinčić Noel navršio je jednu godinu, a proslavu svog velikog dana podijelio je sa starijom sestrom Tarom, koja će 3. veljače napuniti tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Mrs.Sandrić💍(ex Mišura) (@antonijamisurasandric)

Bivša košarkašica za svoje mališane sve je isplanirala do najsitnijeg detalja, stoga je čak i odjeća njezinih slavljenika bila u potpunosti usklađena.

Maleni Joel nosio je smeđe hlačice i bijelu košulju, a starija sestra Tara na sebi je imala suknjicu i bluzicu u istim bojama. Ponosna mama zablistala je u pripijenoj bijeloj haljini u kojoj do izražaja dolazi njezina skladna figura.

Atraktivna influencerica s vojskom obožavatelja podijelila je i rođendanske dekoracije, koje su bile u znaku zlatnih i bijelih balona, usklađene s fotografijama njezinih mezimaca.

Ipak, u centru pozornosti našle su se dvije personalizirane torte, svaka za jednog slavljenika, a inspirirane su retro vrtuljcima na kakve možemo naići u zabavnim parkovima.

Niti sama mama nije krila oduševljenje tortama, koje izgledaju kao prava umjetnička djela. ‘Mislim da ljepše torte niste vidjeli. Nemojte mi zamjeriti, ali meni su toliko savrsene’, napisala je.

Podsjetimo, Antonija i Marko vjenčali su se nakon 10 godina veze 9. kolovoza 2015. godine u katedrali sv. Jakova u rodnom Šibeniku, a poznaju još od najmlađih dana.

Kao djeca bili su vrlo bliski prijatelji, a 2005. godine njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav u kojoj i danas uživaju punim plućima. Kruna njihove ljubavi su kćerkica Tara i sinčić Noel.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci