Make your day different

Logo Cover

Oskarovac Anthony Hopkins prije 45 godina umalo je izgubio život zbog alkohola! Sada je progovorio o borbi s ovisnošću, ali i odaslao snažnu poruku….

Za Oskarovca Anthonyja Hopkinsa kraj 2020. godine ima posebno značenje. Naime, legendarni glumac slavi 83. rođendan, ali i obilježava 45. godišnjicu trijeznosti nakon što je u mladosti umalo izgubio život zbog ovisnosti o alkoholu. Junak filma ‘Kad jaganjci utihnu’ razgalio je mnoga srca emotivnim videozapisom u kojem se prisjetio jednog od najtežih životnih trenutaka, ali i poslao snažnu poruku mladim ljudima koji se bore s ovisnošću…

‘Pozdrav svima. Dobro jutro. Nova godina se bliži. Bila je teška godina, puna tuge za mnogo, mnogo, mnogo ljudi. Na današnji dan prije 45 godina imao sam ‘poziv za buđenje”, započeo je holivudski glumac Anthony Hopkins u dirljivom videozapisu na Twitteru.

@kimdogmus

Naime, osim što slavi 83. rođendan i oprašta se od izazovne godine, koju je većim dijelom proveo u karanteni, slavni Oskarovac obilježava 45 godina trijeznosti.

Tim povodom, junak filma ‘Kad jaganjci utihnu’ nakratko se vratio u prošlost i prisjetio mučne 1975. godine, kada je umalo izgubio život zbog alkohola. U kratkom videozapisu glumac je ispričao što je bila kap koja je prelila čašu i nagnala ga da se zauvijek ostavi poroka.

@gema_cuccioletta

‘Išao sam prema katastrofi, ubijao sam se alkoholom. Ne propovijedam, ali dobio sam poruku – malu misao koja mi je rekla: ‘Želiš li živjeti ili umrijeti?’. Tada sam si rekao da želim živjeti i odjednom sam doživio olakšanje. Moj je život od tada postao nevjerojatan’, poručio je glumac.

 

Pogledajte VIDEO:

‘Danas je sutrašnjica zbog koje ste se jučer toliko brinuli. Mladi ljudi, ne predajte se. Samo se nastavite boriti. Budite hrabri i moćne snage će vam pomoći. Takvo razmišljanje me održalo na životu. Iako je ova godina bila teška i puna tuge i žaljenja za mnoge ljude, moramo ići naprijed’, zaključio je Anthony Hopkins i pokrenuo lavinu pozitivnih reakcija mnogobrojnih obožavatelja diljem svijeta.

@djmaxwild

Cijenjeni Oskarovac dugo godina borio se s ovisnošću o alkoholu, a svojedobno je otkrio kako se to odrazilo na njegov rad i karijeru: ‘To je ono što radiš u kazalištu, piješ. Ali mi je bilo teško raditi jer sam stalno bio mamuran.’

Mnogi su ga kazališni kritičari oštro napadali zbog problema s tim porokom, no njega to nije puno brinulo. Nastavio je piti, a rezultat njegove ovisnosti bili su skandali koje je radio za vrijeme i nakon predstava.

@anthonyhopkins

Jednom prilikom legendarni glumac ispričao je kako je zahvalan bivšoj supruzi Jennifer Lynton što je prestao piti. Ona je bila uz njega u svim njegovim apstinencijskim krizama i pomogla mu da ustraje i riješi se poroka, na čemu joj je zauvijek neizmjerno zahvalan.

Foto: Instagram / Twitter

Slični članci