Make your day different

Logo Cover

Anne Hathaway uskočila u kožni baloner i zauzela prvi red na reviji pokraj Anne Wintour, prizor je mnoge podsjetio na kultni film ‘Vrag nosi Pradu’

Glavna modna tema ovih dana je Tjedan mode u New Yorku koji svakodnevno okuplja brojna poznata lica koja se nastoje pokazati u najboljem izdanju. Reviju Michaela Korsa nije željela propustiti ni holivudska glumica Anne Hathaway, koja je za ovu prigodu rekreirala svoj legendarni stajling iz filma ‘Vrag nosi Pradu’, a zauzela je mjesto u prvom redu kraj Anne Wintour, dugogodišnje urednice modne biblije Vogue koja je poslužila kao inspiracija za kultni film i lik proslavljene Maryl Streep…

Prije 16 godina, 39 – godišnja glumica Anne Hathaway utjelovila Andy Sachs, asistenticu zahtjevne modne urednice Mirande Priestley u filmu ‘Vrag nosi Pradu’ koji je s godinama postao jedan od omiljenih filmova u svijetu modne industrije, a prizor s revije Michaela Korsa probudio je nostalgiju među obožavateljima.

@celebrityoutfitstyle

Baš kao njezin lik Andy, glumica je svezala kosu u konjski rep s nekoliko nestašnih pramenova, te uskočila u smeđi kožni baloner nalik onom kojeg je nosila u filmu.

@glamfendi

Cijeli stajling, uključujući suknju od kože i pripadajući baloner, kao i crni top te torbicu potpisuje brend Michael Kors čija se revija održala u Velikoj Jabuci.

@celebrityoutfitstyle

Odvažno izdanje zvijezda filma ‘Vrag nosi Pradu’ zaokružila je parom nepogrješivih crnih saloni s potpisom Christiana Louboutina.

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci