Make your day different

Logo Cover

Anne Hathaway u crnom od glave do pete zablistala na Berlinaleu i pokazala avangardan look s detaljem kapuljače, sličan smo vidjeli na Severini

Anne Hathaway pojavila se na crvenom tepihu 73. Berlinaleu gdje je promovirala novi film ‘She Came to me’. Američka glumica  u posljednje vrijeme sklona je avangardnijim modnim izborima, a ovoga puta odabrala je crni look koji je bio sve samo ne dosadan.

U crnoj haljini s dugim rukavima krojenoj iz dva dijela; bodijem s kapuljačom i suknjom s nabranim kožnim detaljem na struku koji ‘ glumi’ remen, 40 – godišnja holivudska glumica Anne Hathaway bila je apsolutna zvijezda nadolazećeg romantičnog filma ‘She Came To Me’, čija se premijera održala u sklopu Berlinskog filmskog festivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Style O’clock CL (@styleoclock.cl)

 

Slavna Oskarovka nosila je haljinu iz Alaïane kolekcija za jesen 2023. s kapuljačom koja je ove sezone ponovo apsolutni hit na crvenim tepisima, i to u mnogima mrskoj kombinaciji s crnim najlonkama i sandalama s tankim remenčićima.

Pred ovim trendom haljina s kapuljačom pokleknula je i Severina koja se na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni studio pojavila u crnoj haljini s kapuljačom.

Foto: Instagram

Slični članci