Make your day different

Logo Cover

Anna Kournikova odlučila stati na kraj nagađanjima da je njezine blizance rodila surogat majka

Španjolski glazbenik Enrique Iglesias i odabranica njegovog srca, bivša teniska zvijezda Anna Kournikova, u prosincu prošle godine postali su roditelji blizanaca kojima su nadjenuli imena Lucy i Nicholas. Budući da je slavni par vijest o trudnoći uspješno skrivao sve do samog poroda, krenula su šuškanja kako je blizance na svijet donijela surogat majka, a Anna je odlučila stati na kraj nagađanjima…

Kralj latino pop glazbe, 42- godišnji Enrique Iglesias i njegova dugogodišnja djevojka, 36 – godišnja Anna Kournikova, šokirali su svijet kada je početkom godine medijima buknula vijest kako su postali roditelji blizanaca; curice Lucy i dječaka Nicholasa. Budući da je slavni par poznat po tome da detalje svog privatnog života već godinama uspješno skriva od okrilja javnosti, njihove obožavatelje silno je iznenadenadila vijest, posebno s obzirom na činjenicu da nitko nije znao da je Anna trudna.

@annakournikova

Upravo su zbog toga medijima i društvenim mrežama počele kružiti glasine o tome da su blizanci na svijet stigli zahvaljući surogat majčinstvu. Bivša teniska zvijezda jednom je fotografijom stala na kraj zlim jezicima i pokazala svoj trudnički trbuščić kad je bila u 37. tjednu trudnoće.

@annakournikova
@enriqueiglesias

 

Fotografije: Instagram


Slični članci