Make your day different

Logo Cover

Anita Dujić proslavila 38. rođendan u magično lijepoj jordanskoj pustinji Wadi Rum, u šatoru s najljepšom scenografijom – pogledom na zvjezdano nebo

Anita Dujić Broadfoot, bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica nakita i dekoraterka seta, imala je rođendan za pamćenje. Bivša Miss turizma, lijepa Trogirka posljednjih pet dana uživa u Jordanu sa suprugom Duncanom i trogodišnjom kćerkicom Lily, gdje je i proslavila 38. rođendan. I to na jednom od najljepših mjeta na svijetu. Idilično putovanje ovjekovječila je fotografijama koje su u kratkom roku izazvale oduševljenje na društvenim mrežama

Anita Dujić Broadfoot i suprug Duncan, location manager, kojem se prije dvije godine zavjetovala se na vječnu ljubav u njegovoj rodnoj Škotskoj te s njihovom kćerkicom Lily, između ostaloga, posjetila je i čuvenu jordansku pustinju Wadi Rum, poznatiju i kao Doliua Mjeseca, a koja se ubraja među poznatije svjetske pustinje i definitivno je jedna od glavnih turističkih atrakcija te zemlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Broadfoot (@anita__dujic)

 

Još jedan rođendan, još jedna avantura s mojim najmilijima. Dva dana bez interneta i opcije da si dostupan svima u svakom trenu je bila terapeutska (note to myself: moras to češće). Apsolutni mir i tišina pustinje, te moćno zvjezdano nebo bili su odličan podsjetnik koliko smo maleni, te toliko potreban povratak na tvorničke postavke i uzemljenost’, napisala je lijepa Anita u opisu fotografija nastalih upravo na njezin rođendan.

Pustinja Wadi Rum bila je kulisa za mnogobrojne filmove, poput ‘Marsovac: Spasilačka služba’ u kojem glavnu ulogu tumači Matt Damon. Wadi Rum poslužila je i kao još jedna slavna scenografija, a radi se o kultnom filmu ‘Lawrence od Arabije’ iz 1962. godine koji je nagrađen s 10 Oscara i smatra se jednim od najboljih filmskih ostvarenja ikada.

Wadi Rum ima brojne kampove, a jedan od najljepših je luksuzni Memories Aicha Luxury Camp koji boravak čini još posebnijim. Spavanje u prozirnim kupolama izuzetan je doživljaj jer omogućuje promatranje zvjezdanog neba, ali i zalaske i izlaske sunca, prizorima za pamćenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Broadfoot (@anita__dujic)

Wadi Rum je upisan na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Aziji i Oceaniji 2011. godine kao mješoviti lokalitet kulturne i prirodne svjetske baštine.

Foto: Instagram

Slični članci