Make your day different

Logo Cover

Angelina Jolie: ‘Ne želim da se djeca brinu za moje psihičko zdravlje’

Prije gotovo godinu dana svjetske medije je obišla vijest o naprasnom kraju fatalne ljubavne priče između Angeline Jolie i Brada Pitta, a prelijepa glumica je u emotivnom intervjuu za Vanity Fair konačno progovorila o svom životu nakon traumatičnog kraja ljubavnog odnosa u kojem je postala majka šestero djece…

Prošla je gotovo godina dana otkako je svekoliku javnost šokirala vijest o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, a Angelina i Brad tada su priznali da su unatoč uživanju u svjetskoj slavi, novcu i moći, ipak samo dvoje smrtnika kojima je brak u jednom trenutku postao prevelik izazov da bi ga uspjeli spasiti. Sada kada se prvotna medijska bura oko njihove rastave stišala, a par je odlučio razloge svoje naprasne odluke zadržati za sebe, Angelina je za ugledni magazin Vanity Fair napokon progovorila o svom bivšem suprugu, majčinstvu i održavanju imidža hrabre žene i u onim trenucima kada se osjećala najranjivijom.

Angelina, i koja je i sama proživjela traumu razvoda svojih roditelja, nakon što je njezin otac Jon Voight navodno prevario njezinu majku, u emotivnom je intervjuu priznala kako je odrastala u strahu za psihičko zdravlje svoje ostavljene majke.

‘ Ne želim da se moja djeca brinu za mene. Mislim da je jako važno da roditelji ne plaču pred djecom nego radije ispod tuša. Oni moraju znati da će sve biti u redu, pa čak i ako niste sigurni u to. – izjavila je prelijepa brineta te se osvrnula na nagađanja kako je njihov nomadski način života bio taj koji je presudio njihovom braku i obitelji.

 

 

‘Ne mislim da je to slučaj. Dapače. To je predivna mogućnost koju možemo pružiti svojoj djeci. Oni su vrlo samouvjereni, promišljeni i snažni individualci i jako sam ponosna na njih, rekla je, te priznala kako su u jednom trenutku stvari postale jako loše, no brzo se ispravila rekavši da nije željela upotrijebiti tu riječ.

 

 

 

‘Postalo je teško. Djeca su bila vrlo hrabra. Svi se još uvijek oporavljamo od događaja koji su doveli do zahtjeva za razvodom. Nije ih sam razvod pogodio, nego se oporavljaju od nekih stvari koje su im se dogodile životu – misteriozno je priznala glumica koja je u posljednje vrijeme imala i zdravstvenih problema koji su je nagnali da shvati kako žene u želji da udovolje svima ostalima, sebe stave na posljednje mjesto.

 

 

‘Mudrija sam kada donosim odluke, obitelj mi je na prvom mjestu. Osjećam da sam gospodar svog života i zdravlja i to je ta razlika koja ženu čini potpunom. – rekla je glumica koja je pauzirala svoju karijeru kako bi se u potpunosti posvetila majčinstvu. U iskrenom intervjuu priznaje kako se njezina svakodnevica ne razlikuje od one bilo koje druge majke već je ispunjena kuhanjem, odlascima doktoru, pranju posuđa i čitanju priča za laku noć.

‘Kad legnem u krevet pitam se jesam li bila najbolja mama ili smo imali samo prosječan dan’ – izjavila je ova majka šestero djece koje je dobila u 12 – godišnjoj vezi i braku s Brad Pittom.

Njihova je fatalna ljubavna priča konačno okrunjena brakom u kolovozu 2014. godine, a za vrijeme svoje ljubavne veze postali su roditelji troje usvojene djece; 15 – godišnjeg Maddoxa, 12-godišnjeg Paxa i 11-godišnje Zahare, te troje biološke djece; 10-godišnje Shilohe te 8-godišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.

Fotografije:  Getty Images/ Guliver Image

 

 Hzzo

Slični članci