Make your day different

Logo Cover

Angela i Stipe Pletikosa postali roditelji šestog djeteta! Znamo spol i ime bebe koja im je stigla kao najljepši dar za 18. godišnjicu braka

Bivši nogometni vratar Stipe Pletikosa ima veliki razlog za slavlje. Naime, nekadašnjem reprezentativcu supruga Angela podarila je šesto dijete koje je na svijet stiglo u jednoj splitskoj bolnici. U javnost je procurio podatak i jesu li njihovi mezimci dobili mlađeg brata ili sestru, kao i ime novopridošle bebe koja je poznatim supružnicima došla kao najljepši mogući poklon za 18. godišnjicu braka…

U domu bivšeg nogometnog vratara Stipe Pletikose naveliko se slavi. Kako doznaje Dalmatinski portal, 42-godišnji bivši Vatreni i njegova supruga Angela postali su roditelji šestog djeteta.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Punu kuću djece poznati supružnici oduvijek su sanjali, a njihova obitelj postala je bogatija za kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Klara. Zanimljivo je istaknuti da im je prinova stigla kao najljepši dar za 18. godišnjicu braka koju su obilježili proteklog mjeseca.

@pletikosastipe

Uz novopridošlu mezimicu, nekadašnji sportaš i njegova životna suputnica, po zanimanju ekonomistica, imaju 11-godišnjeg sina Franka, osmogodišnju kćerkicu Elu, šestogodišnju Ružu te Manuela koji se rodio 2016. Tri godine kasnije u obitelj je stigla i kći Marija.

‘Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu’, kazala je preklani Angela Pletikosa za Gloriju koja se u potpunosti posvetila majčinstvu.

 
@pletikosastipe

Podsjetimo, Stipe Pletikosa i njegova izabranica upoznali su se 1998. godine u splitskom okupljalištu Miss, a nije trebalo dugo da se među njima rodi ljubav koja je i danas jaka kao i prvog dana.

Iako su u bračnu luku uplovili tek šest godina nakon fatalnog susreta, poznati par nikada nije skrivao koliko je zaljubljen. Zavjete su izmijenili u crkvi Svetog Dominika u Splitu 2003. godine, a Angela svog supruga od tada prati na svim njegovim putovanjima.

@pletikosastipe

Inače, bivši nogometni reprezentativac oprostio se od sportske karijere prije pet godina. Tada je poručio kako mu je obitelj najveći izvor sreće: ‘Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas.’

Dvije godine nakon što je objesio kopače o klin, Stipe Pletikosa postao je sportski komentator Hrvatske radiotelevizije, a njegovi kolege od samog početka isticali su kako se odlično snalazi u novoj ulozi.

Foto: Instagram

Slični članci