Make your day different

Logo Cover

Andrej Kramarić objavio obiteljske fotografije s proslave 1. rođendana sinčića Viktora, a riječi koje mu je posvetio razgalile su mnoga srca

Prije točno godinu dana hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova supruga Mia postali su roditelji prvog sinčića kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Viktor.

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić rijetko objavljuje privatne fotografije na svojem službenom profilu, a sada je svoje pratitelje počastio fotografijama s rođendanske proslave sinčića Viktora i njegovom emotivnom objavom koja je u kratkom roku oduševila preko 10 tisuća ljudi…

‘YOU, YOU and YOU’.. tako je rođendansku čestitku na Instagramu započeo 31 – godišnji nogometaš Andrej Kramarić dodavši ‘endless happines and love’.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Podsjetimo, doktorica veterine i napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Hoffenheima svoju četverogodišnju vezu ozakonili su brakom 31. ožujka 2021. godine. Mia je tada bila trudna, a u kolovozu iste godine kao kruna njihove ljubavi stigao im je sinčić Viktor.

Nakon što su prošle godine, prije rođenja sina Viktora, Mia i Andrej Kramarić ozakonili svoju vezu kod matičara, 15. svibnja sve su ponovili i u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama.

Razloga za slavlje, na kojem su okupili obitelj i prijatelje, bilo je pregršt, a tu su priliku iskoristili i za krštenje sinčića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Foto: Instagram

Slični članci