Make your day different

Logo Cover

Anamarija Asanović prošetala Chanel torbicu čijim je crvenim odabirom boje nešto poručila…

Anamarija Asanović, splitska dizajnerica, Uskršnje je praznike iskoristila kako bi uživala u krugu obitelji, ali i prošetala Chanel torbicu vatreno crvene boje, na kojoj joj zasigurno zavide mnoge fashionistice.

Za djevojke koje nose crvene Chanel torbice kaže se da nikada nisu dosadne ni staromodne, ali i da bez zadrške uživaju u ljubavi. A ako je vjerovati toj teoriji onda je Anamarija Asanović, splitska dizajnerica, zasigurno jedna od njih. Skupocjenu torbicu s prestižnim francuskim potpisom 29 – godišnja dizajnerica kombinirala je uz kostimić koji neodoljivo podsjeća također na onaj s potpisom Chanela.

@aanamarijaa

Anamarija se nedavno vratila iz Australije, gdje je mjesec dana provela u posjeti ocu Aljoši Asanoviću, nogometnom treneru. Na dalekom putovanju bila je s dvogodišnjom kćerkicom Zorkom, a nekako istodobno u medijima je procurila vijest da se razišla s njezinim ocem Marinom Siriščevićem, surferom. Budući da je zanimljivoj dizajnerici crvena boja jedna od omiljenih možda joj se sreća osmjehnula i na ljubavnom planu.

@aanamarijaa
@aanamarijaa

 

@aanamarijaa

Foto: Instagram

 
PBZ

Slični članci