Make your day different

Logo Cover

Ana Gruica poput Gwyneth Paltrow uživa s bivšom i sadašnjom ljubavi, a razlog okupljanja je poseban: ‘Osmijesi se svima ne mogu namjestiti..’

Ana Gruica uspjela je ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. Njezin bivši partner Hrvoje Šalković i suprug Boran Uglešić slažu se odlično, čak toliko da ne propuštaju zajedničke obiteljske proslave. A razlog posljednjeg okupljanja bio je uistinu poseban. Marat Šalković, sinčić Ane Gruice i Hrvoja Šalkovića, proslavio je u Splitu 7. rođendan, koji nipošto nije želio propistiti njegov otac, poznati putopisac i ugostitelj. Obiteljska fotografija na kojoj pozira i Anin suprug Boran Uglešić govori tisuću riječi.

Ana Gruica, 39 – godišnja splitska glumica, na Instagramu je objavila fotografije s proslave 7. rođendana njezina sina Marata.

Na slavlje je iz Zagreba stigao i njegov otac 48 – godišnji Hrvoje Šalković, ali i Anin suprug Boran Uglešić te su svi pozirali zajedno.

‘Maratova ujedinjena obitelj’, napisala je Ana u opisu fotografija, nakon čega su se zaredale lijepe želje malenom slavljeniku, ali i pohvale za ujedinjenu obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

‘Koja normala… iako na slikama uvijek sve bude pic mic, mislim da je tako i u zbilji… sretno Marat!’, komentirala je jedna pratiteljica na što joj je Ana Gruica odgovorila: ‘Hvala vam. Osmijesi se svima ne mogu namjestiti’.

Ovakvih lijepih primjera je uistinu malo. Doduše, svijet je prije pet godina obišla fotografija koju je podijelila holivudska glumica Gwyneth Paltrow, a na kojoj sa svojim bivšim suprugom Chrisom Martinom i tada još uvijek zaručnikom Bradom Falchukom doručkuje u troje.

Ana Gruica i Hrvoje Šalković bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2017. Zbog sina Marata ostali su u dobrim odnosima, a ona se godinu dana kasnije, u kolovozu 2018., udala splitskog psihijatra Borana Uglešića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Foto: Instagram

Slični članci