Make your day different

Logo Cover

Ana Gruica pokazala besprijekornu liniju i zapalila Instagram seksy fotkama, ali i jednom turbo vrućom izjavom

Ana je u zagrljaju nove ljubavi pobjegla na Hvar gdje je uživala u vrućem vikendu, a bijeg od svakodnevice zabilježila je na Instagramu, uz nekoliko hot fotografija…

‘Zna se di je ženi misto’, napisala je Ana Gruica pod fotografijom kojom je jučer uzburkala Instagram, pokazavši se u vrućem, ljetnom izdanju, čime je javnosti odala da se trenutno odmara na Hvaru. Ali tamo nije sama…

@anagruica

Iako je fotografiji u golišavom izdanju, u oskudnom crnom bikiniju sočno dodala hashtag #znasedijezenimisto, time nije aludirala na kuhinju i bračni život, već na odmor, uživanje i bijeg od svakodnevice, a u jedan od najljepših hvarskih ljetovališta, Meneghello Palmižana Art Resort, pobjegla je sa svojom novom ljubavi, poznatim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

@anagruica/screenshot

Da je par zajedno, javnost je doznala još lani, a nakon mnogih mjeseci skrivanja Ana je odlučila objaviti i njihovu zajedničku fotku na kojoj pokazuju koliko uživaju jedan u drugome, ali i zajedno, u ljetnom okruženju. Mogli bismo reći i vrućem okruženju, jer osim što se par odmarao na najsunčanijem hrvatskom otoku, Ana je odlučila još malo podići vruću atmosferu fotografijama na kojima je pokazala besprijekoran rezultat svoje najnovije karijere.

Nekadašnja manekenka, sada glumica i instruktorica fitnessa, revno radi na svome tijelu te je pred ljeto odlučila pokazati svoje atribute – mišičave i vitke noge, isklesan trbuh i skladno oblikovane ruke. Uz dekolte, koji mami poglede. i tetovažom koja izviruje na senzualnom mjestu, doista je priuštila dosta vrućine.

@anagruica

Foto: Instagram


Slični članci