Make your day different

Logo Cover

Američki magazin People laskavu titulu najseksi muškarca u 2022. godini dodijelio Marevlovom superjunaku Chrisu Evansu

Američki glumac Chris Evans, poznatiji kao Captain America, ali i po ulogama u filmskom serijalu Osvetnici, proglašen je najseksipilnijim muškarcem 2022. godine, prema magazinu People. Marvelov superjunak proglašen je pobjednikom u emisiji ‘The Late Night  Show With Stephen Colbert’, a nakon što je slavni voditelj izgovorio njegovo ime, publika je jednoglasno počela pljeskati i zviždati. 

Chris Evans, 41 – godišnji glumac, službeno je najseksi muškarac na svijetu prema izboru magazina People, koji ova priznanja tradicionalno dodjeljuje od 1985. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

 

‘Moja mama će biti tako sretna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti’, izjavio je ‘Kapetan Amerika’ za magazin People te nadodao kako je svjestan da će ga bliski prijatelji vjerojatno zadirkivati zbog ovoga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli People Magazine (@people)

‘Ovo će biti razlog za maltretiranje. Zreo sam za uznemiravanje’, našalio se glumac koji predviđa da bi se među šaljivđijama mogli pronaći i neki njegovi kolege koji su već osvojili ovu nagradu, poput Chrisa Hemswortha, Paula Rudda i Ryana Reynoldsa.

Zvijezda filma ‘Kapetan Amerika’, koji tu ulogu tumači gotovo cijelo desetljeće, laskavu titulu najseksi muškarca godine preuzeo je od još jednog ‘Osvetnika’, 53 – godišnjeg Paula Rudda, kojem je ista dodijeljena u studenom prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Evans Updates (@chrisevansmyman)

Marvelov superjunak ovom se titulom, naime, trebao okititi još 2020. godine godine, ali nakon što je glumac slučajno objavio fotografije spolovila na društvenim mrežama, šefovi i uredništvo magazina People tada su, navodno, zaključili kakao je mudrije pričekati neko vrijeme.

Tako je tada titulu i naslovnu osvojio mladi američki glumac Michael B. Jordan, zvijezda filmova ‘Creed’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Evans Updates (@chrisevansmyman)

Podsjetimo, u rujnu 2020. godine Chris Evans je, pokušavajući objaviti video na Instagramu, slučajno učitao svoje golišave fotografije. Igrajući igru ‘Heads Up!’, zvijezda filma ‘Kapetan Amerika’ nenamjerno je podijelio fotografiju sa svojih 5,7 milijuna pratitelja, koja je otkrivena u galeriji videa i fotografija.

Evans je brzo reagirao i izbrisao sliku, ali netko je ipak bio brži pa su snimke zaslona objavljene na Twitteru, što je razbjesnilo glumčeve obožavatelje, ali i uredništvo magazina People.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Evans Updates (@chrisevansmyman)

Svog prvog najseksi muškarca godine magazine People proglasio je 1985. godine, kada je titulu preuzeo tada 29 – godišnji američko-australski glumac Mel Gibson.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci