Make your day different

Logo Cover

Amal Clooney u nikad kraćoj minici na suprugovom rođendanu, George Clooney ‘pucao’ od ponosa

Holivudski glumac George Clooney proslavio je svoj 57. rođendan u popularnom njujorškom restoranu, no umjesto u slavljenika – sve oči su bile uprte u njegovu suprugu Amal. Odjevena u ultra kratki svileni kombinezon, uspješna odvjetnica za ljudska prava istaknula je svoje duge i vretenaste noge, a zaljubljeni pogled njezinog supruga govori više od tisuću riječi…

Jedan od omiljenih parova –  George i Amal Clooney na intimnom su partyju proslavili 57. rođendan jednog od najuspješnijih glumaca današnjice. Iz restorana su izašli nježno se držeći za ruke, a George je odabranicu svog života gledao s tolikom ljubavi da su njihove fotografije obišle cijeli svijet.

 

@popvizyon

Amal je za ovu priliku odjenula ultra kratki kombinezon s potpisom Stelle McCartney, a tamnoplavu svilenu kreaciju začinila je zlatnim remenom,  sandalama na vezice i zlatnom torbicom. George je bio naočit u odijelu u istoj boji, a ako je suditi po načinu na koji je gledao u svoju suprugu, čini se kako mu je ovo bio jedan od najsretnijih rođendana u životu….

 

@pheresofficial

Fotografije: Instagram

.


Hzzo


Slični članci