Make your day different

Logo Cover

Amal Clooney u dalekoj Africi servirala 4 mrak (i potpuno različita!) outfita koji spajaju eleganciju i razigranost, teško je odabrati ljepši

Amal Clooney, najslavnija pravnica na svijetu, zna da kada posao zove, važno je modno zablistati. Zgodna supruga glumca Georga Clooneyja ovih dana boravi u afričkoj državi Malavi, gdje je stigla u ime svoje humanitarne zaklade kao pomoć i podrška djevojčicama i ženama u njihovoj potrazi za obrazovanjem. Lijepa odvjetnica u Afriku je stigla dobro opremljena, serviravši čak četiri chic izdanja od kojih je teško izabrati ljepši, a spajaju luksuz, klasiku i eleganciju…

Stil odvjetnice Amal Clooney i dosad je bio hvaljen na sva zvona, a u svega nekoliko dana pohvalila se s četiri nova modna izdanja kojima je potvrdila da je uistinu najstajliš poslovna žena.

Zgodna 45-godišnja supruga holivudske zvijezde Georgea Clooneyja otputovala je u afričku državu Malavu, a za svoj boravak ondje itekako se stilski opremila.

Uz podršku bivše prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obame, lijepa britanska odvjetnica libanonskih korijena održala je panel za borbu protiv dječjih brakova, a za tu prigodu odabrala je chic kombinaciju sačinjenu od svijetlo bež hlača, crne bluze i slingback sandala.

Drugi outfit, koji je odabrala za šetnju tamošnjim selom, zgodna odvjetnica bazirala je na otkačenim hlačama lepršavog kroja prošarane zelene boje koje je spojila uz jednostavnu bijelu bluzu bez rukava, potvrdivši da se ne libi modnih igrica.

Najviše pažnje lijepa supruga slavnog glumca privukla je odjevnom kombinacijom koju je odabrala za susret s malavskim predsjednikom, Dr. Lazarusom Chakwerom.

Riječ je o kompletu sačinjenom od suknje i bluze u efektnoj, smaragdno zelenoj boji koji je sjajno pratio njezinu liniju tijela.

U sklopu posjeta dalekoj Africi, Amal je obišla i Cape Town, glavni grad Južnoafričke Republike. Za sastanak s djecom i državnim pravobraniteljem lijepa pravnica odabrala je razigranu kombinaciju koja se sastoji od lepršave, prošarane suknje u žutim, narančastim i smeđim tonovima koje je uparila uz narančastu bluzu i salonke.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci