Make your day different

Logo Cover

Amal Clooney izvrsno stilizira jedini komad koji će vam trebati za ovo prijelazno razdoblje

Čini se kako svaki komad koji odjene Amal Clooney brzinom svjetlosti postane novi predmet žudnje svake zagrižene zaljubljenice u modu. S obzirom na to da ova uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga planetarno poznatog glumca Georgea Clooneyja uistinu ima besprijekoran osjećaj za estetiku, njezina poslovna izdanja redovito nailaze na salve oduševljenja. Čime je ovaj put dobila peticu iz stila, pogledajte u nastavku…

Amal Clooney ne prestaje nas oduševljavati svojim poslovnim lookovima, a gotovo svaki od njih silno želimo kopirati. Uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja, ovaj put se pojavila u slojevitoj kombinaciji koja je savršena za prijelazna razdoblja.

@mr_mrs_clooney

Tako je suknju A – kroja kombinirala s basic majicom u tamnoplavoj boji. Cijeli je look zaigrala odabirom zanimljivim zelenim kožnim balonerom s potpisom Michaela Korsa i chic balerinkama u špic. Još jedan dokaz kako uz je samo jedan statement komad sasvim dovoljan da u potpunosti transformira naizgled basic look.

@mr_mrs_clooney
@mr_mrs_clooney

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci