Make your day different

Logo Cover

Alex Rodriguez otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s Jennifer Lopez, te priznao koliko je bio nervozan

Markantni dečko svjetski poznate glazbenice Jennifer Lopez otkrio je kako je izgledao prvi susret s njegovom sadašnjom djevojkom. Naime, igrač bejzbola Alex Rodriguez svoju je bolju polovicu upoznao na mjestu na kojem najmanje očekujete  pronaći ljubav….

Alex Rodriguez – dečko svjetski poznate glazbene dive Jennifer Lopez u showu je Ellen DeGeneres otkrio kako je izgledao prvi susret sa ženom koju će uskoro odvesti pred oltar.

@jlo


‘Ulazio sam u automobil nakon poslovnog sastanka, a onda me je netko potapšao po ramenu. Bio sam jako nervozan. Okrenuo sam se i nisam prepoznao o kome se radi. Bila je to Jenn, koja je bila za snimanje serije u jeansu i krupnim čizmama. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da shvatim o kome se radi. Ona je stajala i govorila: ‘Jennifer je, Jennifer je!’,
ispričao je sportaš i rekao kako mu je u tom trenutku ponestalo riječi te je samo izustio kako izgleda prekrasno.

@jlo

‘Tada smo malo porazgovarali, a ona je rekla: Imaš moj broj, javi se’, ispričao je 42 – godišnji sportaš i rekao kako joj se javio te iste večeri. Ostalo je povijest, a čini se kako zanosna Latina itekako dobro zna dobiti ono što želi.

Fotografije: Instagram

Slični članci