Make your day different

Logo Cover

Alessandra Ambrosio ne krije koliko uživa u našem susjedstvu! Nakon odmora u Crnoj Gori, bivša Viktorijina anđelica tulumarila je u Beogradu

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio ovog ljeta obilazi Balkan, a nakon odmora u Crnoj Gori, slavni supermodel posjetio je i Beograd. Brazilska seks-bomba u srpsku prijestolnicu stigla je povodom proslave rođendana PR stručnjaka Milana Blagojevića, a na društvenim mrežama podijelila je snimke nezaboravnog provoda. Na party je stigla u crnoj haljini, a u jednom trenutku primila se mikrofona i zapjevala pred gostima…

Nakon odmora u Crnoj Gori, bivši supermodel, 41 – godišnja Alessandra Ambrosio, ovih dana uživa u Beogradu, gdje je uživala u obilasku grada, ali i ludom tulumu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

 

Bivša Viktorijina anđelica posljednjih tjedan dana odmarala se u Crnoj Gori, a društvo su joj pravila njezina djeca, 13 – godišnja kći Anja Louise i 10 – godišnji sin Noah Phoenix te njezin dečko Richard Lee, s kojim je vezu započela prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Manekenka se nakon Crne Gore zaputila u Beograd, a dežurni paparazzi uhvatili su je tijekom šetnje i razgledavanja grada. Kasnije je na društvenim mrežama otkrila kako je u srpsku prijestolnicu stigla povodom proslave rođendana PR stručnjaka Milana Blagojevića, s kojim surađuje posljednjih godina.

Instagram Story / Screenshot

Rođendan se slavio uz hitove Jelene Rozge i brojnih regionalnih pjevača, a posebna gošća bila je srpska pjevačica Seka Aleksić, koja je rasplesala manekenku uz nekoliko svojih pjesama te potom objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Instagram Story / Screenshot

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Ercegovac (@aleksandraercegovac)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci