Make your day different

Logo Cover

Ako volite popiti kapljicu (dvije) kvalitetnog crvenog vina, sada ćete ga obožavati još više!

Već je dobro poznata činjenica kako je samo čaša crvenog vina svakog dana dobra za naše srce, ali i kako je zapravo vrlo zdravo uz ručak popiti čašicu vina. Kada malo bolje pogledamo, vino je napravljeno od grožđa, voća koje sadrži vitamine i omega kiseline- Njegova je snaga prepoznata i u beauty industriji te je na tržište stigla čitava linija proizvoda za njegu kose koji su inspirirani najpoznatijim vrstama vina….

Američki brend Hask izbacio je nekoliko proizvoda raznih pakiranja koja će pružiti potrebnu njegu vašoj kosi. U spreju dolazi Rose, crveno vino i bijelo vino, a sama boca izgleda baš kao mala boca vina kakvu možete pronaći u trgovinama.


Maske za kosu su inspirirane raznim vrstama rosea, ali i sauvignon blancom, pinotom te cabernet sauvignonom, a dolaze u vrećicama.

 

Cijena ovih proizvoda je oko nekoliko dolara, a u opisu im piše kako pomažu kod oporavka kose, pružaju joj sjaj te sadrže antioksidanse koji osnažuju kosu. Nećete se napiti od njih, ali će vam zato kosa izgledati bolje nego ikada.

 

@vintage70s

Fotografije: Press, Instagram

Slični članci