Make your day different

Logo Cover

Adventska čarolija u luksuznom ruhu: Zakoračite u 2024. godinu na očaravajućem istarskom imanju uz tretman dostojan svakog hedonista

Želite nezaboravan hedonistički provod za blagdane? Istra krije bajkovito mjesto koje nudi upravo to. Meneghetti Wine Hotel & Winery ove godine po prvi puta živi adventsku čaroliju te priprema svečanu večeru od pet sljedova na Silvestrovo za koju je preostalo još svega nekoliko slobodnih mjesta…

Nema boljeg načina za ući u novu godinu nego razmaziti sva osjetila u luksuznom okruženju. Na svjetski priznatom imanju Meneghetti trenutno vlada adventsko raspoloženje u kojem i sami možete uživati.

restoran Meneghetti

Do 21. prosinca hotel je otvoren isključivo od srijede do nedjelje, a u razdoblju od 21. prosinca do 7. siječnja možete ga posjetiti svakoga dana te se prepustiti bogatoj ponudi sadržaja po vlastitoj mjeri.

Odlučite li provesti blagdane u jednom od naših najekskluzivnijih hotela, na božićno i novogodišnje jutro dočekat će vas brunch s pregršt finih jela pripremljenih od kvalitetnih lokalnih namirnica.

vinarija i kušaonica Meneghetti

Ako nemate planove za Silvestrovo, još uvijek stignete rezervirati mjesto za doček Nove godine u Meneghettiju koji uključuje svečanu večeru.

S obzirom na to da je hotel skoro popunjen posljednjeg dana u 2023. godini, ostalo je jako malo mjesta pa na večeru možete doći isključivo ako u njemu i odsjedate.

Meneghetti

Novogodišnja zabava počinje svečanom večerom u 19 sati koja će se sastojati od degustacijskog jelovnika od pet sljedova. Za glazbenu pratnju zadužen je DJ, a slavlje traje sve do tri sata ujutro.

Za razliku od hotela, vinarija Meneghetti otvorena je svakoga dana osim ponedjeljka. Radno vrijeme je od 12 do 18 sati pa uvijek možete svratiti na čašu vina i opustiti se u moderno uređenoj kušaonici luksuzne stancije.

vinarija Meneghetti

Osim unikatnog gastronomskog i enološkog iskustva, ova destinacija nudi vam priliku da napunite baterije i regenerirate se od posljedica stresa. Predan najvišim standardima kvalitete, Meneghetti SPA centar njeguje holistički pristup zdravlju i blagostanju s posebnom brigom.

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini jedinstvenom oazom za odmor, stoga ne čudi da je proglašen jednim od najboljih svjetskih hotela prema Fodor’s Finest Hotel Award.

Pogledajte galeriju:

kušaonica Meneghetti
Meneghetti spa
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
restoran Meneghetti
restoran Meneghetti

Foto: Meneghetti (Matej Paluh) / Instagram

Slični članci