Make your day different

Logo Cover

Adriana Lima: ‘Biram ljubav!’

Jedna od najpoznatijih Victoria Secret anđelica, ljubav je pronašla u zagrljaju turskog pisca, a svoju je sreću odlučila podijeliti i javno te je objavom njihove zajedničke fotografije potvrdila ono o čemu svjetski mediji pišu posljednjih nekoliko tjedana

Jedna od najljepših žena svijeta uživa u prvim danima ljubavi s turskim piscem Metinom Harom, a iako se vijest o njihovoj ljubavnoj vezi brzinom munje proširila po svjetskim medijima, lijepa anđelica dosada, barem kada se radi o društvenim mrežama, nije potvrdila glasine. Ipak, sinoćnjom je objavom stala na kraj nagađanjima i objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

‘Biram ljubav’ – napisala je zanosna crnka u opisu fotografije na kojoj nasmješena pozira u zagrljaju markantnog pisca. Komentrari ispod objave ubrzo su počeli vrviti čestitkama i lijepim željama.

@adrianalima

Metin Hara inače je autor knjiga koji se bave saznanjima o kombiniranju moderne medicine i moći pozitivne energije, a za sebe tvrdi kako posjeduje moć izlječenja te kako je kao dječak sam sebe izliječio od genetske bolesti.

U svakom slučaju,izgleda kako je lijepa Brazilka u Meinovom zagrljaju pronašla sreću nakon kratke i turbulentne veze s igračem američkog nogometa Juliana Edelmana.

Ova atraktivna brazilska manekenka iz bivšeg braka s NBA zvijezdom Markom Jarićem ima dvije kćeri, sedmogodišnju Valentinu i četverogodišnju Siennu, a unatoč Markovoj nevjeri koja je presudila njihovom braku, Adriana je s bivšim suprugom uspjela održati prijateljske odnose te ih se nerijetko može vidjeti u zajedničkim druženjima.

Slučano ili ne, izgleda kako je i Marko pronašao novu djevojku s kojom beskrajno uživa u toplim ljetnim mjesecima. Naime, posljednjh dana svjetski mediji pišu kako je uspješni sportaš sreću pronašao u zagrljaju misteriozne brinete koja svojim izgledom može parirati njegovoj bivšoj supruzi, a to svakako nije lagan zadatak.

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci