Make your day different

Logo Cover

Adriana i Duje Ćaleta-Car slave drugu godišnjicu braka! Dubrovačka pravnica oduševila bajkovitim fotografijama s vjenčanja i intimnom posvetom suprugu

Prije dvije godine hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova partnerica, dubrovačka pravnica Adriana, ozakonili su svoju četverogodišnju ljubav brakom kod matičara, a intimno svadbeno slavlje održalo se na terasi dubrovačkog Revelina, u prisustvu najuže obitelji, kumova i prijatelja. Povodom druge godišnjice braka, lijepa Dubrovkinja prisjetila se tog posebnog dana i objavila nekoliko bajkovitih fotografija, a svom životnom suputniku posvetila je kratku, ali romantičnu poruku…

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova lijepa supruga Adriana slave drugu godišnjicu braka.

Nakon četiri godine ljubavi, 26-godišnji Šibenčanin i pet godina starija Dubrovkinja, 25. svibnja 2021. zakleli su se na vječnu ljubav u matičnom uredu njezinog rodnog grada, a intimno slavlje održano je u krugu najbližih ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Kako bi obilježila ovaj važan datum, zgodna WAGS-ica objavila je nekoliko, dosad neviđenih fotografija sa svadbenog slavlja koje je održano na taraci Revelina.

Dubrovačka pravnica objavu je učinila još posebnijom posvetivši svom izabraniku kratke, ali romantične riječ: ‘Dan kad sam se udala za tebe. Sretna godišnjica, mužu. Volim te’, napisala je 31-godišnja izabranica nekadašnjeg Vatrenog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana i Duje Ćaleta-Car u slatkom su iščekivanju drugog zajedničkog djeteta. Zgodna pravnica i šibenski nogometaš roditelji su sinčića Maura, koji će u kolovozu proslaviti drugi rođendan.

Obzirom su se prvi put vjenčali samo kod matičara, par je 2. lipnja prošle godine svoj brak ozakonio i crkvenim obredom, a slavilo se na glasovitoj dubrovačkoj tvrđavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Šibenčanin i lijepa pravnica od rujna žive u engleskom Southamptonu, gdje je on potpisao ugovor za istoimeni klub.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci